Kylie Minogue:„S-ar putea să nu mă mărit niciodată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta e fericită cu iubitul ei, un manechin spaniol, dar spune că nu se pune problema unei căsătorii.

Cântăreaţa australiană în vârstă de 41 de ani a avut aproape la fel de mult ghinion în dragoste ca Jennifer Aniston. Deşi are de peste un an şi jumătate o relaţie cu manechinul spaniol Andres Veloncoso (32 de ani), se pare că cei care credeau că a venit momentul măritişului şi pentru miniona vedetă mai au de aşteptat.

Minogue a recunoscut într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei „Elle" că o căsătorie cu iubitul ei nu intră în discuţie. „Poate că este un drum pe care n-o să o apuc niciodată", a declarat cântăreaţa, citată de cotidianul britanic „Daily Mail".

„Tot ce ştiu e că există lucruri mai rele decât să te aştepţi la întâmplări neprevăzute. Sunt într-un moment foarte fericit şi foarte romantic din viaţa mea", a adăugat Minogue. „Credeam că vremea romantismului trecuse pentru mine, dar fac ce simt."

Primul single după doi ani

Kylie şi Andres s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă la parfumumul lui Minogue, în 2008. „Totul a început ca o aventură cu Kylie", a declarat Andres pentru ediţia spaniolă a revistei „Vanity Fair". „S-a transformat în dragoste şi acum ne susţinem unul pe altul. Ne completăm foarte bine. Am găsit o femeie care mă iubeşte şi pe care o iubesc. Sunt fericit!"

Oricare ar fi situaţia din viaţa ei personală, Minogue e foarte activă în carieră. Ea urmează să lanseze în mai un nou single, primul după o pauză de doi ani, intitulat „All The Lovers", pentru care a filmat recent un videoclip sexy la Los Angeles.

Vedeta, care a învins cancerul mamar în 2005, a fost surprinsă de fotografi la filmări în vârful unui „morman" de bărbaţi şi femei îmbrăcaţi doar în lenjerie albă. Kylie purta şi ea peste lenjerie un tricou alb în stil pânză de păianjen, asortat cu cizme înalte albe. Ţinuta sexy atrăgea atenţia asupra celebrului posterior al vedetei, notează „Daily Mail". Minogue va lansa în luna iulie un nou album, intitulat „Aphrodite".

Cântăreaţa lucrează şi la un musical despre viaţa ei, pe care îl scrie împreună cu William Baker, un prieten apropiat care îi este şi asociat. Baker a fost stilistul şi directorul de creaţie al vedetei în mai multe turnee, a regizat musicalul „Rent" în West End, în 2007, şi documentarul de televiziune „White Diamond" despre Kylie în acelaşi an, pe care l-a şi produs.

Carieră transformată în spectacol

Musicalul la care lucrează cântăreaţa nu are încă un titlu, iar producătorii nu s-au decis cine va juca rolul lui Kylie. Un lucru e sigur - nu va fi ea. Totuşi, potrivit lui Minogue, spectacolul nu va povesti cum a devenit ea însăşi celebră, prin apariţia în soap-opera „Neighbours" la un post de televiziune australian urmată de lansarea unei cariere în muzica pop alături de prietenul său de la acea vreme Jason Donovan.

„William Baker şi cu mine lucrăm la scenariu. Mă simt bine pentru că nu este povestea vieţii mele, ci e o interpretare a muzicii mele", a spus cântăreaţa.

Australianca nu este prima vedetă care şi-a transformat cariera într-un musical. Cea mai de succes producţie de acest fel este „Mamma Mia!", care include hiturile Abba. Ca şi viitorul musical al lui Kylie, „Mamma Mia!" nu reia biografia trupei suedeze, ci prezintă hiturile acesteia prin intermediul unei poveşti de dragoste ce se petrece pe o insulă grecească.

Musicalul Abba a încasat aproximativ 1,5 miliarde de lire sterline pe scene din toată lumea (circa 1,7 miliarde de euro), de la premiera care a avut loc în 1999, la Londra. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite