Kelly Brook, noua Audrey Hepburn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul care a detronat-o pe Angelina Jolie a intrat în pielea unor personaje din celebre filme clasice, frapând prin asemănarea cu Audrey Hepburn. În timpul liber, Kelly lansează lenjerii şi parfumuri.

Frumoasă, frumoasă, frumoasă. Acestea ar fi trei adjective de caracterizare pentru actriţa britanică Kelly Brook, cea care a surclasat în topuri dive ca Angelina Jolie sau Megan Fox.

Faimoasă pentru formele sale voluptoase, ce i-au conferit titlul de „cel mai frumos corp al Angliei", Brook se foloseşte de aceste calităţi şi apare într-un pictorial în care interpretează personaje ale unor celebre filme clasice. Ea o întruchipează pe Maria, personaujul jucat de Julie Andrews în music hall-ul „Sunetul muzicii", devine varianta feminină a lui Harrison Ford din „Indiana Jones" şi se transformă în Audrey Hepburn, în celebra scenă din filmul „Mic dejun la Tiffany".

Perlele pe care le poartă şi ţigareta lungă o aseamănă seducător cu celebra actriţă a clasicului din 1961. Fotografiile au fost realizate pentru a promova o campanie desfăşurată de postul Sky Movies, prin care telespectatorii britanici sunt invitaţi să aleagă mai multe filme clasice pentru a fi transmise de Crăciun pe un canal TV special.

A jucat în „The Italian Job"

Dar cine este fascinanta Kelly Brook? Deocamdată, doar un trup frumos, remarcat la timp. Şi-a început cariera ca model şi prezentator de televiziune, dar a devenit cunoscută graţie costumului de baie. A lansat o colecţie de lenjerie, creaţie proprie, eveniment ce i-a facilitat accesul în diverse reclame pentru haine sport şi, bineînţeles, costume de baie. Ca un pas firesc, a apărut apoi în diverse reviste pentru bărbaţi, nud şi seminud. „The Italian Job", „House of 9", „School for Seduction" sunt câteva pelicule ce au beneficiat de apariţia ei fulgurantă.

A încercat şi un rol mai serios, în drama „Marple", dar se vede treaba că regizorul care va rămâne mut la jocul ei scenic nu s-a născut încă. Deloc descurajant pentru Brook, care între timp îşi lansează un parfum, intitulat „Vivacious", şi răpeşte minţile bărbaţilor prin diverse pictoriale sexy, în lenjerie sau fără.

Iubitul ei, fan al Monicăi de la Cheeky Girls

Cu un astfel de potenţial, Kelly are un partener pe măsură: unul cu opt ani mai tânăr decât ea! Pe numele său Danny Cipriani şi având ocupaţia de rugbist, băiatul se încadrează, se pare, în tiparul croit de Brook. „Îşi doreşte foarte mult să se căsătorească. Ea a ţinut cont de fapul că Danny este mai mic decât ea, aşa că nu a grăbit lucrurile. Dar nu s-a mai simţit niciodată aşa cu nimeni", declară sub protecţia anonimatului un cunoscut al cuplului.

image

Danny este cunoscut publicului dintr-o emisiune MTV, în cadrul căreia căuta să facă rost de o întâlnire cu o fată. Din trecutul tumultos al lui Danny mai iese la iveală ceva: obsesia lui pentru Monica Irimia, nimeni alta decât una dintre româncele gemene devenite celebre sub numele de Cheeky Girls. Dar pentru Brook nimic din acestea nu contează, ba chiar îşi imaginează o viaţă tihnită la o fermă, alături de mai tânărul jucător de rugby.În orice caz, Brook are cu ce să-şi ocupe timpul. Momentan, ea filmează pentru „The calendar girls", o adaptare după povestea reală a unui grup de doamne care au pozat goale pentru un calendar în scopuri caritabile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite