Jennifer Lopez, liberă de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gurile rele spun că Sony a renunţat la Jennifer Lopez pentru că vânzările nu mai mergeau ca altădată
Gurile rele spun că Sony a renunţat la Jennifer Lopez pentru că vânzările nu mai mergeau ca altădată

Cântăreaţa n-ar angajamente pe piaţa muzicală, după ce s-a despărţit de Sony Music, şi face furori la postul american NBC.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani a anunţat la sfârşitul lui februarie că pleacă de la casa de discuri Sony Music, după 10 ani de colaborare. Ea a dezvăluit şi că a semnat deja cu o altă companie de înregistrări, dar a refuzat să menţioneze numele acesteia, relatează „Daily Mail".

Există însă zvonuri potrivit cărora s-ar fi aflat recent în discuţii cu Island Def Jam.Vestea despărţirii lui Lopez de Sony a fost confirmată şi printr-un comunicat transmis de managerul acesteia, Benny Medina. „Fac acest comunicat pentru a pune capăt confuziei legate de viitorul meu album, intitulat «Love»", a spus Jennifer.

„Am făcut parte din familia Sony de la începutul carierei mele şi împreună am avut un mare succes. ­Mi-am îndeplinit responsabilităţile contractuale faţă de Sony/Epic până acum şi am stabilit de comun acord termenii plecării mele. Sunt de asemenea bucuroasă să spun că am găsit o nouă casă pentru albumul meu «Love», care este programat pentru lansare în vara lui 2010." Surse din industria muzicală spun că Jennifer ar putea încerca să-şi lanseze albumul online.

Succes în scădere

Chiar dacă nici Sony şi nici Jennifer nu au dezvăluit motivul separării, zvonurile din industrie spun că sfârşitul nu s-a produs în termeni atât de amiabili şi că Sony ar fi renunţat la cântăreaţă deoarece nu voia să-şi asume riscuri cu noul ei album. Cele mai recente piese ale lui Jennifer, „Louboutins" şi „Fresh Out Of The Oven", au fost eşecuri în topul single-urilor U.S. Billboard, iar cei de la Sony nu erau dispuşi să meargă la noroc cu albumul „Love", despre care se temeau că n-ar fi avut succes, mai ales că ultimele câteva albume ale lui Lopez nu s-au vândut atât de bine ca primele.

Ultimul ei mare succes muzical a fost „This Is Me... Then", în 2002, care a ajuns pe locul al şaselea în topurile americane şi s-a vândut în şase milioane de exemplare. Albumul ei din 2005 „Rebirth" a primit însă şi cronici negative şi s-a vândut în doar 731.000 de exemplare în SUA. Cel mai recent album, „Brave", lansat în urmă cu trei ani, nu a avut succes, ajungând doar pe locul 24 în clasamentele britanice.

A imitat-o pe Rihanna

Aflată între contracte, Jennifer Lopez a dat lovitura însă la postul NBC, în celebrul show american Saturday Night Live, pe care l-a prezentat la sfârşitul lunii trecute şi unde a imitat-o pe Rihanna. Deghizată cu o perucă blondă scurtă şi îmbrăcată cu o haină în stil militar, foarte asemănătoare cu cea purtată de Rihanna prin New York în luna iunie a anului trecut, Lopez a cântat în stilul solistei din Barbados o parodie a melodiei „We Are The World". Cântăreaţa latino a pomenit în versurile melodiei despre majordomul fostului ei prieten, Sean Diddy Combs, şi a introdus câteva versuri din marele hit al Rihannei „Umbrella". Jennifer a fost însoţită pe scenă de actorii show-ului de comedie, îmbrăcaţi în Gwen Stefani, Lady GaGa şi Shakira.

Imitarea Rihannei a fost doar unul dintre scheciurile în care cântăreaţa a jucat la populara emisune televizată americană. Lopez a mai apărut în rol de călugăriţă în parodia unei telenovele spaniole. Când şi-a spus monologul de deschidere al emisiunii, ea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră strâmtă, care atrăgea atenţia asupra faimosului ei posterior generos. Ca să le amintească celor din casele de discuri ce ratează, Jennifer Lopez a interpretat şi noul ei single, „Starting Over".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite