VIDEO Georgia May, noua stea a modellingului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica rockerului Mick Jagger şi a fotomodelului Jerry Hall a fost vedeta unui show al casei de modă Chanel.

Are 18 ani, studiază sociologia, fotografia şi arta, iar aceste detalii încep să devină din ce în ce mai cunoscute, mai ales pentru că Georgia Jagger este în primul rând o femeie frumoasă. Săptămâna trecută, adolescenta a produs senzaţie la un show Chanel, unde a schimbat diferite ţinute, una mai sexy decât cealaltă.

Georgia May Ayeesha Jagger este unul dintre cei patru copii pe care rebelul rocker îi are cu fostul fotomodel Jerry Hall, de care a divorţat în urma unei relaţii amoroase cu o frumoasă braziliancă. Solistul de la The Rolling Stones este cunoscut pentru numeroasele sale aventuri cu femei superbe, relaţii în urma cărora au rezultat nu mai puţin de şapte copii. Dintre aceştia, trei au vrut să urmeze o carieră în lumea modei, fie ca fotomodele, fie ca designeri: Jade, Lizzy si Georgia.

Comparată cu Brigitte Bardot

Georgia a început o carieră în modelling de anul trecut, când a fost aleasă de cei de la Hudson Jeans să fie imaginea colecţiei 2009/2010. Contractul s-a dovedit mai mult decât fructuos pentru ea: se pare că adolescenta a câştigat aproximativ 600.000 de lire şi încă mai are de primit în următorii doi ani.

Tânăra, care a fost comparată cu Brigitte Bardot, este asaltată de oferte din partea unor companii celebre de cosmetice şi parfumuri sau case de modă. A apărut deja pe coperta revistei „Vogue" şi a devenit imaginea unor campanii Rimmel şi Versace.

Mick i-a interzis să iasă în cluburi

Se pare că Georgia nu duce lipsă nici de personalitate şi probabil că nici nu se putea întâmpla altfel, de vreme ce poartă numele tatălui său. S-a spus că este rebelă şi libertină, dar Mick a fost atent la speculaţii şi a avut grijă să nu o scape de sub control. În ianuarie anul acesta ziarele au vuit când fotomodelul a apărut în fotografii compromiţătoare, în ipostaze în care părea că se droghează. Era ziua ei de naştere şi Georgia se găsea într-un club apropiat casei sale, unde se distra cu prietenii.

A doua zi, tatăl său îi restricţiona viaţa socială, punându-i în vedere faptul că trebuie să se concentreze mai mult pe studii. De altfel, părinţii investesc în educaţia ei mii de lire sterline şi anul acesta ar trebui să aibă loc absolvirea. Chiar dacă nu e chiar genul obedient, fata este destul de inteligentă cât să ştie ce să înveţe de la celebrii săi părinţi. „Mama îmi spune mereu să fiu drăguţă cu toată lumea, chiar dacă nu primeşti acelaşi tratament. Iar de la tata cred că am moştenit o etică a muncii pentru succes", a declarat într-un interviu, pe când avea doar 16 ani. Nu se ştie dacă părinţii or fi fost încântaţi de ipostazele provocatoare ale fiicei lor de la show-ul Chanel. În orice caz, habar nu aveau că se întâmplă.

Jerry Hall era la o petrecere a revistei „Vogue", care tocmai a celebrat 50 de ani de la apariţie, iar Mick Jagger se găsea la Muzeul Artei Moderne din New York cu iubita sa, Lauren Scott, şi cu prietenii de o viaţă, Stones Charlie Watts şi Keith Richards, la lansarea albumului „Stones in Exile", ce cuprinde patru înregistrări muzicale pe care membrii Rolling Stones le credeau pierdute în 1972.

Copii cu dislexie

Hall şi Jagger au patru copii: Elizabeth, de 26 de ani, James, de 24 de ani, Georgia May, 18 ani, şi Gabriel, de 12 ani. Recent, mama lor a declarat că suferă de dislexie şi că afecţiunea a fost moştenită de toţi copiii. Dislexia este o tulburare a capacităţii de a citi, manifestată prin modificarea cuvintelor precum şi prin înţelegerea mai grea a sensului cuvintelor.

Jerry Hall l-a cunoscut pe Mick Jagger la finalul anilor ‘70 şi a ţinut ascunsă relaţia pentru că era logodită cu Bryan Ferry, cântăreţ şi el. Jagger şi Hall s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii în Bali, în 1990, dar căsătoria nu a fost recunoscută de legislaţia din Marea Britanie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite