Emma Watson, o fată de milioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma pariază de 10 ani pe filmul „Harry Potter” şi la fiecare serie trage un loz câştigător de zeci de milioane de dolari
Emma pariază de 10 ani pe filmul „Harry Potter” şi la fiecare serie trage un loz câştigător de zeci de milioane de dolari

Celebra interpretă din „Harry Potter” surclasează nume sonore de la Hollywood în ierarhia câştigurilor financiare.

Nu-i exclus ca Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz sau Angelina Jolie să fi trântit nervoase într-o dimineaţă revista "Vanity Fair" şi să-şi fi spus "cine mai e şi fetişcana asta?"

Divele au fost surclasate de o puştoaică de 19 ani în topul realizat de "Vanity Fair", intitulat "cel mai bine plătite staruri de la Hollywood". Puştoaica este Emma Watson, interpreta lui Hermione Granger din seria "Harry Potter" şi în lista celor 40 de staruri ea ocupă prima poziţie la categoria "actriţe".

Anul trecut, Emma a câştigat 30 de milioane de dolari, câte 15 milioane pe ultimele două serii ale filmului. De fapt, câştigurile ei sunt cu câteva milioane bune mai mari, dar topul nu ia în considerare sursele de venit complementare.

Pentru realizarea topului, publicat în fiecare an, editorii urmează adevărate investigaţii, consultând avocaţi, agenţi, directori de studiouri şi case de producţie, şi chiar cu vedetele.

Totul a început la vârsta de 9 ani

Filmul "Harry Potter" s-a dovedit a fi o mină de aur pentru toţi cei implicaţi în realizarea lui. Daniel Radcliffe, interpretul rolului principal, ocupă prima poziţie a acestui top. El este surclasat doar de directorii executivi ai caselor de producţie. Radcliffe are venituri estimate la 41 de milioane de dolari, exclusiv din film.

Pentru Emma, totul a început de la vârsta de nouă ani, când un agent în căutare de tinere talente a descoperit-o în Anglia. După câteva audiţii a primit rolul care avea să o facă faimoasă şi care avea să îi ocupe următorii zece ani din viaţă. Născută la 15 aprilie la Paris, fiica a doi avocaţi, Emma Charlotte Duerre Watson a urmat şcoala "The Dragon School" din Oxford, unde a studiat până în 2003, după care s-a mutat la şcoala Headington din aceeaşi localitate.

Încă de mică şi-a exprimat dorinţa de a fi actriţă, fiind remarcată de la vârsta de şapte ani la o competiţie de recitat poezii unde a câştigat locul întâi. După întâlnirea cu Harry Potter au urmat distincţii cu adevărat importante: premiul Otto pentru "Cea mai bună actriţă feminină a anului 2003" şi "Cea mai bună artistă feminină", din partea asociaţiei Phoenix Film Critics Society, pentru "Harry Potter şi Camera Secretelor".

Fermecătoarei adolescente i se deschide acum o lume întreagă la picioare, graţie frumuseţii şi talentului său. Emma tocmai a semnat continuarea contractului cu brandul Burberry, ea devenind astfel imaginea primăvară-vară a noii colecţii. Linia vestimentară este una deosebit de elegantă, iar celebra domnişoară va prezenta trenciuri în culori pastelate, într-o linie clasică.

Preferata lui Karl Lagerfeld

Emma are deja experienţă în domeniul fashion, ea tocmai încheind un contract de doi ani cu casa Chanel, ce i-a adus alte milioane de dolari. La momentul anului 2008 o înlocuia pe Keira Knightley şi devenea noua preferată a lui Karl Lagerfeld. De altfel, ea este mereu prezentă la cele mai celebre festivaluri de modă. Emma a fost aleasă să reprezinte imaginea parfumului Coco Mademoiselle - contract ce i-a adus alte şase milioane de dolari.

De curând, Lagerfeld a ales-o drept personaj pentru un pictorial al revistei "Crash". Cei doi au petrecut o zi întreagă în studioul foto, iar Emma a devenit fan Lagerfeld pe viaţă: "A fost ca un vis devenit realitate. Am vorbit despre absolut orice: literatură, artă, ştiinţă, cultură modernă... Am fost de-a dreptul sedusă". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite