Ella, inspirată de Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A făcut o pasiune pentru muzică urmărindu-l pe regele pop, iar acum îşi promovează primul single, „Surrender”, compus de băieţii de la Deep Central. Ea a filmat un videoclip în Antalya.

De când era mică, Ella (Cristina Tatomir) trăia cu mare intensitate muzica pe care o asculta, totul culminând cu un leşin, din prea multă agitaţie, dans şi emoţie, survenit în timp ce asculta muzica lui Michael Jackson.

„Am rămas fană Michael Jackson şi cred că e nemuritor. De la el a pornit totul, ascultându-l pe el mi-a crescut dorinţa de a fi cântăreaţă", spune Ella. Părinţii au lăsat-o să-şi urmeze visul şi au înscris-o la cursuri de canto şi pian.

Cu toate acestea, au existat perioade în viaţa ei în care s-a gândit foarte serios dacă aceasta este calea pe care doreşte s-o urmeze, iar la sfaturile mamei ei, o fire practică, a privit cântatul ca pe un hobby şi a urmat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). După absolvire însă, nu a început să profeseze în acest domeniu.

„Mi-am dat seama că nu acesta este drumul meu în viaţă şi, deşi am avut şi alte activităţi artistice în televiziune, am realizat că pot fi eu însămi doar pe scenă", spune Ella. Microbul intrase deja în sânge, iar tânăra s-a hotărât să participe în 2003 la un concurs de muzică, Popstars, căruia i-a urmat Star Factory, unde a ajuns în finală.

„A fost un început greu pentru mine. Au fost momente în care am vrut să ies din concurs. În primul rând a fost o luptă cu mine, pe mai multe planuri. Dar a fost o luptă benefică, deoarece m-a forţat să mă regăsesc şi să îmi dau seama ce îmi doresc cu adevărat", îşi aminteşte Ella.


Primul album solo

Cea mai recentă provocare a ei este un proiect de clubbing, în care va avea alături o DJ-iţă, iar piesa „Surrender", compusă de cei doi membri ai trupei Deep Central şi interpretată de Ella, se află printre cele mai difuzate melodii din România.


„Am filmat într-un loc de vis, la hotelul Rixos Premium din Antalya.­ Este un loc special pentru mine, deoarece ştiu că mulţi români şi-au petrecut vacanţa aici şi încă şi mai mulţi îşi doresc să ajungă la Rixos", spune Ella. Filmările au durat două zile şi două nopţi şi chiar dacă a fost obositor pentru întreaga echipă, cu toţii recunosc că s-au distrat.

Cel mai amuzant moment a fost atunci când, filmând în SPA-ul hotelului, au remarcat că au public, format din personal, dar şi din clienţii prezenţi la acel moment în hotel.Piesa „Surrender" este cel dintâi single de pe primul album al Ellei, material  aflat încă în pregătire, însă va ieşi pe piaţă până la sfârşitul primăverii. Printre colaboratorii tinerei care apar pe disc se numără Deep Central, Smiley sau Gabi Huiban. Muzica ei se încadrează în stilul dance, stil care a atras-o prin uşurinţa cu care ridică oamenii de pe scaune şi îi convinge să danseze oriunde s-ar afla. 

Chiar dacă a început să se implice serios în muzică de curând, Ella spune că să cânte înseamnă un mod de viaţă pentru ea. „Cânt de când mă ştiu, fie că am făcut-o acasă sau pe o scenă. E ca şi cum m-am reîntors la mine, la Ella cea adevărată. Pauza lungă pe care am făcut-o mi-a demonstrat că nu sunt eu fără muzică."

Şi chiar dacă viaţa de cântăreaţa presupune un program foarte încărcat, multe ore petrecute pe drumuri, între concerte şi zile întregi departe de familie, tânăra recunoaşte că nu o sperie deloc acest lucru, deoarece aceasta este „meseria" pe care a ales-o. Ella a petrecut Paştele alături de familie, însă a stat departe de scenă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite