Crăciunul vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Esca va petrece Crăciunul alături de cei doi copii şi de soţul ei, la Paris
Andreea Esca va petrece Crăciunul alături de cei doi copii şi de soţul ei, la Paris

Celebrităţile s-au hotărât unde vor întâmpina Sărbătorile şi aşteaptă să împodobească bradul. Esca şi Ciuhulescu ne-au împărtăşit ce înseamnă Crăciunul pentru ele.

Primul cadou primit de Roxana Ciuhulescu de la Moşul a fost un ursuleţ de pluş îmbrăcat în doctor care mormăia, pe când ea avea 3 ani. „Cu el în braţe am dormit până la aproape 10 ani şi încă îl mai am. A fost prima amintire legată de Crăciun", se confesează ea.

Pentru prezentatoarea ProMotorului, Sărbătorile de iarnă înseamnă petrecere acasă, în familie. De Revelion însă, de obicei, merge la schi, în ţară sau în străinătate. Una dintre tradiţiile pe care nu le încalcă niciodată este faptul că împodobeşte bradul în seara de Ajun. „Niciodată nu o fac mai devreme, aşa simt că vine Crăciunul. Întotdeauna cumpăr unul natural, iar odată cu el cumpăr şi mult vâsc, să-l atârn la intrare şi în casă. Anul acesta, pentru prima oară, va trebui să păzesc bradul de micul infractor Ana, care trage de globuri şi de bomboane", mai spune ea chicotind.

Miţă, bucătarul familiei

Trupa Bere Gratis a primit deja câteva invitaţii de a cânta în ajunul Crăciunului, pe care le va onora. Cu toate acestea, Miţă, solistul formaţiei spune că, după cântare, se vor grăbi cu toţii acasă pentru că obişnuiesc să petreacă Sărbătorile în familie. În familia Georgescu, Miţă şi soţia sa, prezentatoarea radio Liana Stanciu, gătesc de Crăciun, iar părinţii şi respectiv socrii sunt invitaţi la masă.

image

„Mie îmi place mult să gătesc, iar concluzia la care am ajuns eu este că e mai puţin important ce mănânci, contează cât de mult te implici. De gătit, gătesc împreună cu Liana", spune cântăreţul, care mai face o mică dezvăluire: „Eu sunt de fapt un gurmand. Şi trebuie să recunosc că preparatele tradiţionale de Sărbători sunt mulate exact pe gustul meu.".

Andreea Esca, la socri

Pentru Andreea Esca, Sărbătorile de iarnă înseamnă familie, iar anul acesta, prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 va petrece Crăciunul cu toată familia la Paris, la părinţii soţului ei, Alexandre Eram. „În fiecare an încercăm să ne vedem cu cât mai mulţi din familie, pentru că asta înseamnă pentru noi Sărbătoarea de Crăciun", recunoaşte ­Andreea, adăugând că aşa au fost învăţaţi şi ea, şi soţul ei, Alex.

Printre tradiţiile pe care familia Eram-Esca le respectă mereu se numără poveştile din jurul mesei şi ascultatul colindelor. „Stăm la masă, povestim ce nu am avut timp tot anul, ne facem daruri şi ascultăm colinde în toate limbile", povesteşte prezentatoarea. Şi chiar dacă vor petrece la Paris, unde nu există cozonaci şi sarmale, acestea nu vor lipsi pentru că pe unele le iau cu ei de la Bucureşti şi pe altele le prepară acolo. „În ceea ce priveşte masa tradiţională de Crăciun franţuzească, aceasta se prezintă cu foie gras, vin roşu şi tort din choix à la crème. Sora lui Alex este cea mai bună şi frumoasă bucătăreasă", adaugă Andreea zâmbind.

În ceea ce priveşte cadourile, vedeta recunoaşte că acestea sunt în mare parte pentru cei mici, iar cel mai frumos dar pentru părinţi este să-i vadă pe ei cum se bucură. Dacă pe lângă această bucurie primesc şi ei un cadou pe care şi-l doresc, este cu atât mai bine, recunoaşte Andreea.

Sărbători în pădure

Andi Moisescu va petrece Crăciunul în pădure, într-un loc parcă rupt din poveşti, în Bavaria, după cum povesteşte chiar prezentatorul. „Acolo le place copiilor şi ne place şi nouă". Un adept al petrecerii Sărbătorilor în familie, Andi recunoaşte că îi place să petreacă fiecare moment al zilei cu familia, şi cu atât mai mult de Sărbători. Printre obiceiurile la care Andi nu renunţă în niciun an se numără postul pe care îl ţine cu stricteţe. „După aceea îl invit pe Moş Crăciun pe la noi, îl cinstesc cu un pahar de vin din producţie proprie şi mă bucur de bucuria copiilor", spune el. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite