Cher o iniţiază pe Aguilera în actorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cher îi dă sfaturi Christinei şi în pauzele de la filmări
Cher îi dă sfaturi Christinei şi în pauzele de la filmări

Cântăreaţa Christina Aguilera îşi va face debutul la Hollywood în pelicula „Burlesque”, iar Cher, alături de care joacă, a şi luat-o sub aripa ei protectoare.

Trebuie să fie foarte intimidant să apari prima dată într-un film, scrie cotidianul britanic „Daily Mail". Dar cine ar putea să-i „ungă" începutul cu sfaturi pertinente mai bine decât o câştigătoare a premiului Oscar?

Jurnaliştii de la „Daily Mail" au observat că Cher părea foarte fericită şi mulţumită la filmările de săptămâna trecută care au avut loc în oraşul Los Angeles.

Filmul este un musical pe care Steve Antim l-a scris special pentru Christina Aguilera, în vârstă de 29 de ani. Tot el este şi regizorul. Aguilera interpretează o fată de la ţară, Ali, cu o „voce de aur" care îţi încearcă norocul în marele oraş. Ea găseşte de lucru într-un club neo-burlesc, a cărei patroană este o fostă dansatoare, Tess, interpretată de Cher.

Mentor şi în viaţa reală

Pentru Cher, acesta este primul rol secundar din ultimii zece ani precum şi primul musical în care joacă. Personajul ei, Tess, se străduieşte să ţină clubul în viaţă şi devine mentorul tinerei cântăreţe. Cher şi-a luat în serios rolul de mentor şi l-a transferat din film în viaţa reală. Aceasta i-a dat numeroase sfaturi mai tinerei sale colege de platou, între scene.

Deşi răuvoitorii spun că filmului i-a scăzut sex-appealul de la distribuţia lui Cher în rol secundar, apariţia sa pe străzile Hollywoodului unde au avut loc o parte din filmări a provocat entuziasm.

În contrast puternic cu fotografiile recente în care Cher apărea înfofolită cu fular şi căciulă îndesată bine pe cap şi cu ochelari fumurii pe nas, arătând cam ca Johnny Depp în „Piraţii din Caraibe", de data aceasta, pe platourile de filmare actriţa a arborat un stil foarte sofisticat. În vârstă de 63 de ani, ea pare cu mult mai tânără, iar costumul alcătuit din pantaloni, vestă şi top, toate negre, îi venea de minune.

O experienţă provocatoare

Vestimentaţia Christinei Aguilera a fost mult mai tinerească, pentru a se potrivi cu personajul interpretat. Ea a purtat un pulover albastru, fustă scurtă neagră şi tocuri înalte.

Cântăreaţa care a câştigat un premiu Grammy a mai avut apariţii scurte în producţii de televiziune precum „Beverly Hills 90120", însă şi-a dorit întotdeauna să ajungă pe marele ecran.

Ea a declarat chiar că se vede jucând în genul de filme în care apare Angelina Jolie, precum „Tinereţe furată" („Girl, Interrupted"). „Dar am şi câteva idei personale, aşa că poate mă voi întâlni cu un scenarist ca să le pun pe hârtie", a mai spus Aguilera, citată de „Daily Mail". Cântăreaţa a mărturisit şi că actoria i se pare mult mai dificilă decât anticipase. „Nu am vrut să fac ceva care să fie uşor pentru mine, dar experienţa a foat asemănătoare cu cea a unei tabere de antrenament."

Din film mai fac parte şi actorii Stanley Tucci, Eric Dane, Alan Cumming, Cam Gigandet şi Kristen Bell. Aceasta din urmă a jucat anul trecut alături de Russel Brand în „Înşelat de Sarah Marshall". Actriţa a spus că este o onoare să apară în noul film alături de Cher şi Aguilera. „Nu am mai simţit până acum atâta energie feminină bună", a explicat Bell. „Descopăr că nu-mi pot lua ochii de la ele. Sunt 99% sigură că voi deveni lesbiană până la sfârşitul filmului!"

Relaţia profesională dintre Cher şi Christina Aguilera se extinde însă şi în afara platourilor de filmare, întrucât astăzi cele două prezintă împreună un premiu la a 67-a ediţie anuală a „Golden Globes", în Los Angeles.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite