Serena Williams, aproape de măritiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismena se descurcă bine pe toate planurile. Pe teren nu-i stă nimeni în faţă, afacerile merg excelent, iar relaţia cu iubitul ei se îndreaptă spre rezultatul aşteptat: căsătoria.

Liderul clasamentului mondial al tenisului profesionist a apărut recent alături de iubitul ei. Este vorba despre cântăreţul de rap şi actorul Common, pe numele lui adevărat Lonnie Rashid Lynn, care joacă rolul detectivului Collins în comedia „Date Night".

Sportiva în vârstă de 28 de ani a păşit pe covorul roşu, alături de prietenul ei, la premiera filmului, la Ziegfeld Theatre din New York, purtând o pereche de sandale cu tocuri foarte înalte ce au ridicat-o cu câţiva centimetri faţă de iubitul ei.

A construit o şcoală în Kenya

Chiar dacă au fost rareori văzuţi împreună, Serena, şi Common (38 de ani) sunt împreună de doi ani, însă cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu. Potrivit presei mondene, ei au gânduri de însurătoare în viitorul apropiat. „Serena este o femeie frumoasă, amuzantă şi puternică. Iubesc bunătatea şi puterea ei. Are un suflet mare. Este incredibilă", a declarat iubitul ei pentru site-ul contactmusic.com.

Serena şi-a demonstrat spiritul său filantropic la sfârşitul anului trecut, când a deschis o şcoală în Kenya. „Educaţia este unicul mod de a scăpa de sărăcie. Acest lucru mi l-au spus părinţii şi de aceea deschiderea acestei şcoli înseamnă foarte mult pentru mine. Construirea acestei şcoli e cea mai bună realizare din viaţa mea", a spus americanca. Graţie donaţiei pe care a făcut-o, în fiecare clasă vor fi instalate computere conectate la internet, imprimante şi alte facilităţi pentru profesori şi elevi.

S-a dezbrăcat pentru o revistă glossy

image

Common este iubitul Serenei de doi ani

Una dintre cele mai bine făcute jucătoare de tenis din lume, americanca a declarat cu mulţi ani în urmă că are probleme cu înfăţişarea ei. În comparaţie cu sora sa mai mare, mai înaltă şi mai suplă, Venus Williams, cea care a fost asemănată de multe ori cu o gazelă, Serena este mai scundă şi mai solidă, ca să nu spunem direct mai grasă. Însă, se pare, a trecut peste aspectul ei fizic.

„Şoldurile mele sunt prea mari, iar braţele mele sunt prea musculoase, prea groase. Poţi să ai orice mărime, dar poţi să rămâi frumoasă şi pe interior, şi pe exterior", a spus Serena Williams în cotidianul britanic "The Daily Mail". Ea a lăsat la o parte inhibiţiile şi s-a dezbrăcat complet pentru revistele "Jane Magazine" şi "ESPN Magazine".

Afacere cu cosmetice

Serena a strâns în cariera sa peste 30 de milioane de dolari, dintre care doar anul acesta aproape două milioane, fiind cea mai bine plătită jucătoare de tenis. Ea a preluat exemplul surorii sale mai mari şi s-a lansat în afaceri. Dacă Venus a lansat o linie de haine sport, mezina nu s-a lăsat mai prejos şi scos pe piaţă o linie de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului pe bază de oxigen activ. Produsele au fost create în colaborare cu Academia americană de dermatologie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite