Seara campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumuseţile de la braţul fotbaliştilor La aproape o săptămână de la a patra ediţie din "Seara Campionilor", "Adevărul" aduce în lumina reflectoarelor şi "campioanele" unora dintre

Frumuseţile de la braţul fotbaliştilor

La aproape o săptămână de la a patra ediţie din "Seara Campionilor", "Adevărul" aduce în lumina reflectoarelor şi "campioanele" unora dintre vedetele prezente în Ghencea.

Omul care i-a ajutat pe Hagi şi Popescu să transforme evenimentul de lunea trecută într-un succes, Luis Figo, e căsătorit cu Helen Svedin, una dintre cele mai râvnite modele ale Suediei. Luis şi Helen s-au întâlnit în 1996, pe vremea când el juca pentru FC Barcelona, la un concert Joaquin Cortes.

Cei doi au rămas împreună de atunci, iar Helen i-a fost alături portughezului la bine şi la rău, inclusiv în momentele grele din 2000, când Figo a ales să părăsească Barcelona pentru a merge la Real Madrid, momente în care a devenit persona non grata în Catalunya, primind şi ameninţări cu moartea de la fanii Barcei.

În vârstă de 32 de ani, Helen este cu trei ani mai mică decât Luis şi are câteva contracte lucrative, dintre care şi unul cu Hennes&Mauritz (H&M), una dintre cele mai populare distribuitoare de îmbrăcăminte din lume.

Împreună, cei doi au trei fete. Daniela şi Martina au venit pe lume pe vremea când cuplul, acum stabilit la Milano, locuia la Madrid, în 1999 şi, respectiv, 2002, în timp ce mezina, născută în 2004, se numeşte Stella. Pe vremea când cuplul locuia în Spania, Svedin era una dintre preferatele ziarelor iberice. Frumuseţea ei i-a determinat pe ziariştii de la cotidianul "El Mundo" să scrie, în 2006, că Svedin este "una dintre femeile despre care nu poţi crede că există în realitate, pentru că nu are defecte vizibile".

Raul, mesaj pentru soţie

Una dintre marile atracţii ale celei de-a patra ediţii a "Serii Campionilor", Raul Gonzales, aminteşte de soţia sa de fiecare dată când marchează un gol. La fiecare reuşită, vedeta lui Real Madrid sărută verigheta în cinstea soţiei sale, Mamen Sanz. Fost model, Mamen s-a căsătorit cu Raul în 1999, iar din acel moment spaniolul a făcut faimos gestul său.

Cei doi au împreună patru copii, toţi băieţi. Cel mai mare, Jorge, născut în 2000, a fost numit după unul dintre jucătorii preferaţi ai atacantului madrilen, Jorge Valdano, în timp ce Hugo, născut în 2002, a fost numit după un alt idol de-al lui Raul, Hugo Sanchez. Mamen i-a adus pe lume în 2005 şi pe gemenii Hector şi Mateo.

În varstă de 33 de ani, Mamen a fost una dintre cele mai importante fotomodele din Spania. A ieşit pe locul doi la concursul "Supermodel of the world" în 1997 şi a avut de-a lungul timpului contracte importante cu Armani sau Lexus.

Surorile "campioane"

Cei prezenţi la "Seara Campionilor" au putut admira frumuseţile cu care se pot lăuda Hagi şi Gică Popescu. La a doua sa căsătorie, Gică Hagi a ales-o pe Marilena, care i-a dăruit doi moştenitori, Ianis şi Kira, botezaţi în cinstea părinţilor "Regelui", Iancu şi Kirata. Omul responsabil pentru toate meciurile de "Seara Campionilor", Gică Popescu, este căsătorit cu sora Marileniei, Luminiţa. Cuplul are doi copii, Maria şi Nicolas. Născut în 2003, Nicolas a venit pe lume la un spital din Istanbul, la doi ani după naşterea Mariei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite