Muza lui Gerrard, expertă în shopping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul-simbol al lui FC Liverpool este susţinut de o femeie activă şi controversată. În Marea Britanie, modelul şi jurnalista Alex Curran se bucură de o notorietate cel puţin la fel

Fotbalistul-simbol al lui FC Liverpool este susţinut de o femeie activă şi controversată.


În Marea Britanie, modelul şi jurnalista Alex Curran se bucură de o notorietate cel puţin la fel de mare ca şi celebrul său soţ. În vârstă de 26 de ani, fosta manichiuristă şi actuala doamnă Gerrard a apărut pe prima pagină a tabloidelor atât cu articole despre modă, cât şi cu scandaluri care au trimis-o în arestul poliţiei.
Steven Gerrard şi Alex Curran s-au căsătorit pe 16 iunie 2007 după cinci ani de relaţie.

Ziua a fost una specială în Anglia, întrucât alături de starul lui Liverpool şi-au mai pus pirostriile colegii de naţională Gary Neville şi Michael Carrick, dar şi vedeta rock Rod Steward. Pentru presa mondenă engleză, Alex Curran este atât subiect, cât şi colegă de breaslă. După ce şi-a făcut o carieră apreciată în modelling, doamna Gerrard s-a apucat de gazetărie, publicând articole despre modă în "Daily Mirror". Alex şi Steven au împreună două fiice, Lilly-Ella, în vârstă de patru ani, şi Lexie, care va împlini doi ani în luna mai.


A făcut schimb de iubiţi


Înainte să-l cunoască pe Gerrard, Alex Curran a avut o relaţie cu omul de afaceri Tony Richardson. Fotbalistul era "ocupat" cu actriţa Jennifer Ellison. În anul 2002, cele două femei au făcut schimb de iubiţi. "Cine a furat iubitul cui? Ar putea fi un subiect de dezbatere interesant", a notat ironic cotidianul "The Guardian".

Familia Gerrard a trecut prin mari emoţii înainte de Crăciunul trecut. Alex a fost surprinsă în casă de patru hoţi mascaţi care doreau să fure un ceas de 10.000 de lire sterline pe care tânăra îl cumpărase pentru soţ. Gerrard a devenit astfel al şaselea fotbalist englez jefuit, în timp ce juca un meci în deplasare.


Notorietatea de care se bucură soţia lui Steven Gerrard i-a permis în toamna anului trecut să lanseze pe piaţă parfumul denumit "Alex". În scurt timp, parfumul a devenit unul dintre cele mai bine vândute produse de profil din Marea Britanie. Ca jurnalistă, ea are rezervată în "Daily Mirror" o rubrică săptămânală intitulată "La cumpărături cu Alex Curran". Printre cele mai cunoscute prietene ale sale se numără Coleen McLoughlin, logodnica atacantului lui Manchester United, Wayne Rooney.


Arestată pentru violenţă


Unul dintre cele mai şocante episoade din viaţa lui Alex Curran s-a petrecut în luna august 2006. Aflată în restaurantul Shangri-La din Liverpool, vedeta s-a enervat cumplit şi a lovit-o cu o sticlă în faţă pe o tânăra de 18 ani, Carmel Wilson. Alex a fost arestată şi a fost eliberată pe cauţiune. Ulterior, tânăra victimă a renunţat la plângere. Fire recalcitrantă, doamna Gerrard s-a luat la harţă şi cu Jamelia, cunoscuta cântăreaţă engleză.

Jamelia, care avea o relaţie cu un fotbalist de ligă inferioară, Darren Byfield, a spus că soţiile de fotbalişti celebri sunt "lipitori" şi că, fără Gerrard, Alex ar fi o anonimă. Răspunsul a fost prompt: "O informez că nu ştiu cine e prietenul lui Jamelia, dar Steven crede că trebuie să fie mai slab decât un jucător amator".

Este evident că Alex dă bine în poze. De asemenea, ştie foarte multe despre cum se fac cumpărăturile. Totuşi, nu a reuşit niciodată să-şi găsească adevărata vocaţie.
"The Guardian"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite