Ilie - Mureşan, contre înainte de derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul de duminică, de la ora 20.30, dintre Steaua şi CFR Cluj, este prefaţat de managerul general al roş-albaştrilor, Adrian Ilie, şi de preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

Derby-ul de duminică, de la ora 20.30, dintre Steaua şi CFR Cluj, este prefaţat de managerul general al roş-albaştrilor, Adrian Ilie, şi de preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. Aşteptat cu interes de microbiştii din România, meciul dintre Steaua şi CFR a pierdut din miză odată cu înfrângerea roş-albaştrilor la Iaşi. Astfel, în cazul în care clujenii câştigă, titlul este practic acontat. Totuşi un succes al Stelei ar putea amâna deznodământul.

- Se încheie lupta pentru titlu dacă bate CFR Cluj în Ghencea?

Adrian Ilie: Dacă CFR câştigă duminică, este campioană. Nu cred că se mai poate întâmpla ceva.

Iuliu Mureşan: Nu ne putem considera campioni. Dacă batem Steaua, o scoatem din cursă, dar mai rămâne să ne luptăm cu Rapid.

- Este un derby între cele mai puternice echipe din ţară?

A.I.: Având în vedere că majoritatea oamenilor din fotbal vedeau Steaua ca principală contracandidată la titlu a CFR-ului, înseamnă că e derby.

I.M.: Da, sunt cele mai puternice echipe din ţară în acest moment. Locul cinci ocupat de Steaua nu
este conform cu valoarea echipei.

- Ar fi fost nevoie de arbitri străini?

A.I.: Se descurcă şi arbitrii noştri, pentru că, în ultimul timp, nu au mai fost probleme mari. Tudor este un arbitru axcelent.

I.M.: Nu trebuiau aduşi arbitri străini, pentru că avem şi noi soluţii. De exemplu, arbitrul Istvan Kovacs, pe care l-am avut în meciul cu Universitatea, poate conduce orice partidă şi mai avem încă 7-8 asemenea. În presă s-a scris că va fi delegat Alexandru Tudor. M-aş bucura să arbitreze el.

- Ameninţările dinaintea meciului vor strica spectacolul fotbalistic?

A.I.: Jucătorii noştri îşi vor vedea de treabă. Am văzut că aceia de la Cluj au făcut declaraţii războinice. N-au decât să se ducă la sporturi de contact atunci.

I.M.: Eu nu cred că îi vor influenţa pe jucători. Ei se respectă pe teren, iar noi, cei din conducerea CFR-ului, îi respectăm pe toţi jucătorii stelişti. Mi-e teamă însă de reacţia publicului înfierbântat, de declaraţiile conducerii Stelei. Totul poate degenera din cauza unor declaraţii nepotrivite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite