Familia Beckham, printre bogătaşii din Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David şi Victoria sunt la înălţime nu doar pe prima pagină a tabloidelor, ci şi în ierarhiile „Forbes”. Cei doi ocupă locul cinci în topul cuplurilor bogate din „Cetatea filmului”.

Familia Beckham se află pe locul cinci în topul „cuplurilor puternice de la Hollywood", după ce în 2009 au obţinut 32 de milioane de euro.

Asta însemnă 87.000 de euro pe zi, 3.600 de euro pe oră şi mai departe nu trebuie să mai calculăm. David aduce cei mai mulţi bani în casă, în baza contractului uriaş pe care îl are la echipa Los Angeles Galaxy. La începutul anului trecut, soţii Beckham s-au clasat pe locul trei, cu 40 de milioane de euro!

„Becks" ar vrea să se apuce de pictură

Chiar dacă sunt singurii britanici din top, ei se află la mare distanţă de actorii şi vedetele muzicii de la Hollywood. Astfel, în fruntea topului alcătuit de revista „Forbes" tronează cântăreaţa Beyonce Knowles şi soţul ei, Jay-Z, cei doi reuşind să strângă anul trecut 85 milioane de euro.

Pe locul şase, în urma soţilor Beckham, se situează Ellen de Generes şi Portia de Rossi, singurul cuplu de lesbiene din acest top, cu 26 de milioane de euro. La aproape 35 de ani, David Beckham se gândeşte din ce în ce mai serios să pună ghetele în cui. Deşi presa a speculat că fotbalistul se va retrage după Campionatul Mondial din Africa de Sud, din această vară, se pare că Beckham vrea să-şi termine contractul bănos cu L.A.

Galaxy, care expiră in 2012. Cotidianul britanic „The Sun" susţine că fotbalistul a fost extrem de impresionat de moartea bunicului său, moment în care a realizat cât de importantă este familia şi a decis să petreacă cât mai mult timp alături de soţia sa şi de copii.

Familia Beckham a început deja să pregătească terenul şi a achiziţionat o casă în valoare de aproximativ 12 milioane de euro în zona rezidenţială Belgravia din Londra. Cei doi mai au câteva case în Los Angeles şi pe Riviera franceză, precum şi reşedinţa Beckingham Palace din Hertfordshire, dar şi-au dorit o locuinţă în centrul Londrei, în Eaton Square.

Extravaganţa fotbalistului este deja de notorietate. Ultima ispravă s-a petrecut de curând, atunci când David şi-a trimis la Los Angeles câinele primit cadou de Crăciun de la soţia sa, folosind o companie specializată în transportul de animale, căreia i-a plătit nu mai puţin de 2.000 de lire sterline (circa 9.300 lei)!

După retragerea din fotbal, Beckham ar putea să-şi surprindă admiratorii. Fotbalistul a declarat în urmă cu câţiva ani că ar dori să se apuce de pictură. Pasiunea lui „Becks" pentru arta modernă este deja cunoscută, fiind un admirator şi prieten al artistului Damien Hirst, căruia i-a cerut să picteze portretul său şi al Victoriei.

Zece cupluri bogate

1. Beyonce şi Jay Z  85*
2. Harrison Ford şi Calista Flockhart  49
3. Brad Pitt şi Angelina Jolie  39
4. Will Smith şi Jada Pinkett  34
5. David şi Victoria Beckham  32
6. Ellen de Generes şi Portia de Rossi  26
7. Tom Hanks şi Rita Wilson  25
8. Jim Carrey şi Jenny McCarthy  25
9. Tom Cruise şi Katie Holmes  24
10. Chris Martin şi Gwyneth Paltrow  23

* milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite