Bijuteriile din garajul lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul lui Manchester United va deţine în curând cinci automobile de lux, pe care a plătit aproape 2,5 milioane de euro. Starul portughez îşi va îmbogăţi colecţia cu un

Fotbalistul lui Manchester United va deţine în curând cinci automobile de lux, pe care a plătit aproape 2,5 milioane de euro.

Starul portughez îşi va îmbogăţi colecţia cu un Rolls-Royce Phantom în valoare de 480.000 de euro pe care l-a comandat săptămâna trecută. Cristiano Ronaldo se consolează rapid după ratarea transferului la Real Madrid. Nu o va face în braţele vreunui top-model celebru, ci la volanul unei maşini de aproape o jumătate de milion de euro.

Cunoscut drept un mare pasionat de autoturisme, portughezul şi-a comandat un automobil Rolls-Royce Phantom de 340.000 de lire sterline, adică 430.000 de euro, a anunţat cotidianul englez "The Sun". Pentru achiziţionarea noii sale bijuterii, Ronaldo nu va face un efort financiar prea mare, pentru că autoturismul costă mai puţin decât suma încasată pe o lună de la clubul Manchester United.

Cel mai tare din parcarea lui United

Rolls-Royce Phantom este un colos de şase metri lungime, cu o greutate de 2,4 tone şi dotat cu un motor de 453 de cai-putere. Chiar dacă este o maşină care impresionează prin eleganţă, modelul achiziţionat de Ronaldo îi va satisface şi pasiunea pentru viteză, întrucât atinge 100 de kilometri pe oră în mai puţin de şase secunde.

Pe lângă jocul său spectaculos, Ronaldo se va distinge la clubul englez şi prin automobilul pe care îl va avea în curând. "Va fi cea mai spectaculoasă maşină de la Manchester United. Ronaldo va fi peste Rio Ferdinand, care are Bentley.

Îşi iubeşte maşinile şi dorea ceva nou pentru startul sezonului", a declarat o sursă din anturajul jucătorului. Rolls-Royce-ul comandat va fi cea de-a cincea maşină din colecţia fotbalistului portughez. Cristiano Ronaldo mai are un Aston Martin în valoare de 240.000 euro, un Bentley Continental (203.000 euro), un Ferrari 430 (158.000 euro) şi un BMW Seria 6 care a costat "doar" 75.000 euro.

Aşteaptă un Bugatti de peste un milion de euro

Presa engleză a scris, la începutul acestui an, că Ronaldo a pus ochii pe un autoturism Bugatti Veyron, una dintre cele mai scumpe autoturisme construite vreodată, care costă 1,2 milioane de euro. După ce la început a fost doar un zvon, în luna februarie, ziarul britanic a anunţat că starul lusitan a plătit deja banii pentru modelul amintit, dar va trebui să aştepte un an pentru a se urca la volanul noului său bolid.

"Există o listă a clienţilor, care îi include pe unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume, iar Ronaldo trebuie să aştepte la rând ca toată lumea", a declarat pentru cotidianul englez un oficial al firmei constructoare. Fotbalistul portughez va intra în posesia noii sale "bijuterii" în luna februarie a anului viitor. Modelul Bugatti Veyron are o greutate de 1,8 tone, un motor de 1.000 de cai-putere şi poate atinge o viteză maximă de 407 km/h.

Revine pe gazon în luna octombrie

Fotbalistul portughez a luat decizia de a cumpăra automobilul Bugatti imediat după ce a semnat contractul de 64 de milioane de euro, bani pe care urmează să-i primească de la Manchester United până în anul 2014. După livrarea bolidului Bugatti Veyron, valoarea colecţiei de autoturisme a lui Ronaldo se va ridica la aproape 2,5 milioane de euro.

După ce a decis să rămână la Manchester United, Ronaldo a fost sincer şi a recunoscut că şi-ar fi dorit să joace la Real Madrid. "Am discutat cu Sir Alex Ferguson, căruia i-am prezentat argumentele mele. După ce şi eu le-am ascultat pe ale sale, am decis că lucrul cel mai bun pentru mine este să continui în Anglia. Ştiam că Real este interesată de achiziţionarea mea.

Conducerea spaniolilor a şi oferit o sumă mare de bani pentru a-şi asigura serviciile mele. Recunosc că am fost tentat să mă transfer în Spania, altfel ar însemna să mint oamenii şi să înşel propria mea conştiinţă", a declarat Ronaldo. Atacantul portughez, care în sezonul trecut a marcat 42 de goluri pentru echipa sa, se află în recuperare după operaţia pe care a suferit-o în urmă cu o lună la gleznă şi este aşteptat să revină pe gazon în luna octombrie.

1. Bugatti Veyron - 1.268.000 euro
2. Rolls-Royce Phantom - 480.000 euro
3. Aston Martin - 240.000 euro
4. Bentley Continental - 200.000 euro
5. Ferrari 430 - 158.000 euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite