În numele marelui Tiger Woods

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii celei mai importante competiţii din România au vrut să ofere ca premiu un Maserati

Bancheri, oameni de afaceri şi o serie de personalităţi şi-au dat întâlnire pe terenul de golf ce aparţine clubului Paul Tomiţă.

Aproape necunoscut în România, golful vine să demonstreze că are totuşi o mulţime de adepţi. Chiar dacă nivelul întrecerilor nu suferă comparaţie cu marile competiţii de pe mapamond, „prozeliţii” acestui sport elitist îşi dau întâlnire, an de an, în localitatea Pianu de Jos, pe terenul clubului Paul Tomiţă.

 La fel s-a întâmplat şi în acest an, când iubitorii golfului au venit, cu mic cu mare, la acest club, pentru a concura la cea de a şasea ediţie a turneului denumit „BT Golf Cup”. Competiţia disputată la Pianu de Jos s-a făcut remarcată prin câteva evenimente inedite.

Sportivii au concurat cu oamenii de afaceri

Pentru prima dată întrecerea “BT Golf Cup” s-a desfăşurat la 18 cupe, par 72, 5.837 metri domni, 5.134 metri doamne, 2.915 metri juniori, în sistem “HCP” şi probe speciale - “Nearest to the pin” la cupa 10, “Longest drive” la cupa 9 şi “Hole in One” la cupa 13.

Şi de această dată s-au înregistrat o serie de prezenţe de marcă la competiţia organizată de Banca Transilvania, în colaborare cu o serie de companii de prestigiu. Turneul ,, BT Golf Cup” reprezintă o competiţie care reuneşte, o dată pe an, importanţi oameni de afaceri români şi străini pasionaţi de golf. El a devenit un eveniment monden, o tradiţie şi chiar un brand al Băncii Transilvania. Au luat parte la turneu jucători experimentaţi, cu renume.

Printre aceştia au putut fi remarcaţi Robert C. Rekkers - Director General Banca Transilvania, Florin Andronescu - Flanco/Credisson, CEO, Mişu Negriţoiu - Director General ING Bank, Liviu Sfrija – Preşedinte Henkel România, Dinu Pescariu - Davis Cup Team, Iulian Strajan, Shahadat Hossain, Bernard Hugonnet, Daniel Morar sau Lucian Viziru.

Marele premiu, o maşină Maserati

Şi premiile au fost pe măsură. Ocupanţii primului loc la cele trei categorii au fost răsplătiţi cu câte o excursie de lux de cinci zile în Austria, la unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de golf, dar şi cu un green card pentru concursul organizat acolo. Câştigătorii medaliilor de argint au primit câte un telefon de lux, iar cei care s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului au fost rasplătiţi cu produse alcoolice de lux.

 În plus, majoritatea participanţilor au fost gratulaţi cu premii constând în crose de golf şi echipamente sportive. Marele premiu,un autoturism Maserati Quattroporte în valoare de 150.000 de euro, nu a fost adjudecat. El urma să revina jucătorului care reuşea să marcheze «Hole In One», adică să nimerească de la o distanţă de 155 de metri cupa 13. Premiile au fost însă pe măsură. ;

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite