Unde mergem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BUCUREŞTI Taraful din Clejani, la The Gate Clubul The Gate îi aşteaptă pe bucureşteni în noaptea dintre ani cu surprize şi focuri de artificii, iar Viorica şi Taraful din Clejani le vor

BUCUREŞTI

Taraful din Clejani, la The Gate
Clubul The Gate îi aşteaptă pe bucureşteni în noaptea dintre ani cu surprize şi focuri de artificii, iar Viorica şi Taraful din Clejani le vor cânta de dragoste şi de dor până dimineaţă. Un bilet costă 200 de lei de persoană şi include mâncare şi o cupă de şampanie.

New Year’s Eve Party la Bamboo Ballroom
Elena Gheorghe, Johnny Săndulescu şi Tibi Scobiola Band vor cânta la petrecerea de Revelion de la Bamboo Ballroom. În preţul unui bilet - 200 de euro de persoană – sunt incluse aperitive calde, peşte, gustări reci, friptură şi desert, dar şi şampanie, vin şi sucuri de fructe de la bar.

DJ celebri la Kristal Glam Club
Lee Burridge şi Bill Patrick, un „cuplu” celebru pentru show-urile explozive la care mixează, va încinge atmosfera la revelionul din Kristal Glam Club. Warm up-ul va fi asigurat de Chriss, DJ-ul rezident al clubului. Biletele costă 100 de lei, cumpărate în avans, sau 150, la intrare.

Revelion house la Studio Martin
Monochrome (Livio, Roby & George G.), Pagal, Rosario Internullo şi Faster fac Revelionul în Bucureşti, la Studio Martin. Petrecerea începe la ora 22.00. Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.ro, la preţul de 40 lei. În seara evenimentului, la intrare, tichetele costă 70 de lei.

Noaptea viselor la Circ

image
image
image

De Revelion, circul Globus a pregătit un spectacol maraton cu muzică - Loona şi Rozalla, Mihai Mărgineanu (foto), Pepe, Vama, Simplu, Sfera, Milenium şi Liana Lungu,  Aurelian Temişan, Lucia Dumitrescu şi Berti Barbera, momente de acrobaţie şi cabaret şi umor cu Doru Octavian Dumitru. Un bilet costă 300 de lei.

Petrecere cu măşti
O petrecere deosebită în noaptea dintre ani este organizată în club Hot Shots. Astfel, sunteţi aşteptaţi la o petrecere cu măşti şi costume, multă muzică, mâncare bună şi băutură, dar şi un foc de artificii, miercuri, începând cu ora 21.30.

Noapte magică la Rin Grand Hotel
Rin Grand Hotel promite o atmosferă magică pentru noaptea de Revelion. Vor mixa DJ-ii Raoul Russu şi Emil Lassaria, iar spectacolul va fi asigurat de Loredana, Anna Lesko şi o trupă de dansatori profesionişti. Totul va fi completat de un spectaculos foc de artificii şi o tombolă cu premii.

Revelionul alături de Taxi şi Mircea Vintilă
Trupele Semnal M, Timpuri Noi, Taxi, Ţapinarii şi cântăreţul Mircea Vintilă vă aşteaptă miercuri să petreceţi Revelionul alături de ei la Casa de Cultură a Studenţilor. Meniul include mâncare tradiţională, iar biletul costă 50 de lei, fără băuturi incluse.

Iaşi

Revelion cu UB40
Ieşenii sunt invitaţi să petreacă noaptea dintre ani în Piaţa Palatului Culturii, unde vor concerta, printre alţii, UB40 (foto mare), Crazy Loop, Connect – R, Alex, Dj Sava şi Paraziţii. Trupa reggae UB40, orginară din Anglia, s-a lansat în 1979 şi a devenit una dintre cele mai cunoscute şi de succes formaţii de gen din lume. La ora 24.00 va începe un impre­sio­nant spectacol pirotehnic cu 30.000 de artificii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite