Unde mergem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Unde mergem?" este întrebarea pe care ne-o punem  cel mai des. Aflaţi numai de aici principalele evenimente la care se poate merge în săptămâna viitoare.

BUCUREŞTI
ROCK
Anathema în variantă completă, după 15 ani
Trupa rock britanică Anathema revine pentru prima oară după 15 ani în formulă completă la Bucureşti şi oferă un super-recital, miercuri, la Sala Palatului. Concertul începe la ora 20.00, iar biletele, care pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta sau online de pe site-urile www.ticketpoint.ro şi www.myticket.ro, costă între 60 şi 120 de lei.

DEVA
ARTE

Concurs cu 125 de artişti
Galeria de Artă Forma îşi propune să promoveze creaţia artistică contemporană românească. În acest context, la galerie este prezentat evenimentul „Salonul Naţional Concurs de Artă Plastică”, ajuns la cea de-a doua ediţie, desfăşurat sub tema „Atitudini contemporane”.

ÎN ŢARĂ
CINEMATOGRAFIE

Caravana filmelor
Organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania au pornit în „Caravana filmelor”, ocazie cu care pelicule româneşti vor rula în cinematografele din toată ţara. În această perioadă, caravana se va opri în oraşe precum Suceava, Bacău, Focşani, Ploieşti, Buzău, Deva, Oradea şi Timişoara.

BRAŞOV
BLUES

A.G. Weinberger cântă „Interzis FM”

image
image

Jazzistul A.G. Weinberger susţine joi un concert în Centrul Cultural Reduta din Braşov, începând cu ora 19.30. Acest recital face parte din noua campanie iniţiată de cântăreţ în anul 2009, „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”. Biletele pentru concert costă 40 de lei şi pot fi cumpărate de pe site-ul www.bilet.ro.

MAMAIA
DISTRACŢIE

Sunwaves a ajuns la a cincea ediţie
Între 30 aprilie şi 3 mai, pe plaja din staţiunea Mamaia se desfăşoară a cincea ediţie a Festivalului Sunwaves. Timp de trei zile şi trei nopţi, muzica electro va răsuna aici încontinuu. 28 de DJ, printre care se numără Ricardo Villalobos, John Digweed şi James Zabiela, vor fi responsabili cu încingerea atmosferei.

GORJ
DANS

Festivalul „Liviu Dafinescu”
Dacă vă grăbiţi, astăzi mai aveţi timp să ajungeţi la „Festivalul Portului şi Dansului Popular” dedicat coregrafului Liviu Dafinescu. Evenimentul se desfăşoară la Casa de Cultură din Novaci, judeţul Gorj, şi reuneşte trupe de dansatori din Mehedinţi, Dolj, Olt şi Hunedoara.

BUCUREŞTI
LECTURĂ

Literatură greacă la Institutul Francez
Institutul Francez din Bucureşti organizează miercuri, începând cu ora 18.00, o seară de lectură dedicată scriitorului grec Vassilis Alexakis. Invitatele speciale, actriţa Maia Morgenstern, pianista Denisa Mihai şi soprana Cleopatra David, vor citi pasaje din creaţia autorului. Intrarea este liberă.

BUCUREŞTI
SPECTACOL

Dans la Sala Palatului
Compania de dans Georgian Legends prezintă miercuri, în premieră mondială, spectacolul Samaia pe scena Sălii Palatului, începând cu ora 20.00. Va fi un spectacol total, cu dansuri ale căror părţi acrobatice te ţin cu sufletul la gură, cu fascinante lupte cu săbii şi cu melodii ce îţi încântă auzul.

BUCUREŞTI
Eveniment

Saxofonist de Cartea Recordurilor
Artistul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă notă muzicală cântată la saxofon (45 de minute şi 12 secunde), Kenny G (foto), susţine joi un spectacol la Sala Palatului. Câştigător al unui Premiu Grammy, artistul vine pentru prima oară în România şi se află într-un turneu de promovare al celui mai recent album latino, „Rhytm & Romance”. Concertul începe la ora 20.00, iar biletele costă între 80 şi 180 de lei, în funcţie de locul în sală.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite