Unde mergem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Unde mergem?" este întrebarea pe care ne-o punem  cel mai des. Aflaţi numai de aici principalele evenimente la care se poate merge în săptămâna viitoare.

BUCUREŞTI
JAZZ

image

European Jazz


European Jazz Orchestra (foto) susţine miercuri un spectacol pe scena Teatrului Metropolis şi unul joi, la Sala Radio, amândouă cu începere de la ora 19.00, sub bagheta dirijorală a lui Peter Herbolzheimer. Supranumit „Mr. Jazz al Europei”, Peter Herbolzheimer s-a născut la Bucureşti şi a emigrat în Germania.

BUCUREŞTI
EXPOZIŢIE

Fotografii de Magritte

Până la 19 iulie, 59 de fotografii realizate de pictorul suprarealist belgian René Magritte sunt expuse la Muzeul Naţional de Artă al României, în Sălile Kretzulescu.

Subiecţii săi sunt soţia şi prietenii, pe care artistul îi punea în situaţii inventate înainte de a-i fotografia, aşa cum aranja elementele tablourilor pentru a crea o altă lume.

ÎN ŢARĂ

FESTIVAL


Filme de trei minute în toată ţara
51 de filme foarte scurte, care au maximum trei minute şi sunt venite din toată lumea, vor fi proiectate în 26 de oraşe din ţară şi în localităţi din alte 13 ţări, între 7 şi 9 mai, la Festivalul internaţional de foarte scurt metraj. Lista oraşelor participante şi programul sunt disponibile pe www.trescourt.ro.

BUCUREŞTI
LITERATURĂ

image

Lobo Antunes discută  cu cititorii români


Scriitorul portughez Antonio Lobo Antunes (foto) va participa marţi, la ora 16.00, la Uniunea Scriitorilor, la lansarea romanului său „Ordinea naturală a lucrurilor”, apărut la Humanitas Fiction. Miercuri, autorul se va întâlni cu cititorii la ora 17.00, la Librăria Cărtureşti.

BUCUREŞTI
MUSICAL

image

Romeo şi Julieta în variantă pop-rock


Teatrul de Operetă „Ion Dacian” prezintă astăzi, începând cu ora 19.00, musicalul „Romeo şi Julieta”, creat de Gerard Presgurvic. Spectacolul este realizat la Bucureşti de o echipă de artişti ai Teatrului de Operetă din Budapesta. Biletele costă între 21 şi 52,20 lei.

HERCULANE
ESCALADĂ

Distracţie montană
Astăzi se încheie unul dintre cele mai titrate concursuri de escaladă pe stâncă din România. Evenimentul reuneşte o mare parte a comunităţii alpine, dar şi mulţi iubitori ai muntelui, care vin pentru a se relaxa. Concursul are loc în perimetrul staţiunii Băile Herculane.

BUCUREŞTI
DANS

Haideţi la swing!
Austriacul Klaus Waldeck, supranumit „vrăjitorul swingului electronic”, revine la Bucureşti şi invită publicul român la dans în Club Fabrica. Evenimentul are loc joi, de la ora 20.30. Cu această ocazie, artistul lansează şi cel de-al şaselea album al său, „Ballroom Stories”.

BUCUREŞTI
TEATRU

Atenţie, femei de vânzare!
Teatrul Nou prezintă, marţi de la ora 19.00, pe scena clubului Fire, piesa „Anunţ: Vând femei!”. Din distribuţie fac parte Marta Nechifor, Lăcrămioara Brecea şi Dan Ursu. Spectacolul face parte dintr-o campanie organizată de Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane.

MAMAIA
PETRECERE

Şapte ani de Kudos Beach
Distracţia este în toi astăzi şi mâine pe plaja Kudos din Mamaia. DJ precum 2 Crazy Bastards, Daniele Tignino, Livio & Roby, Kool, Pagal, Optik, Adrian Eftimie (foto), Rosario Internullo, Kid Kriss, Proof, Faster, Ball, Negru, G.I.C. & Funky şi Puma îi invită pe tineri la dans până după răsăritul soarelui. Cu această ocazie, Rosario Internullo şi Daniele Tignino lansează oficial piesa „It’s Just a Sunny Day”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite