Unde mergem - recomandări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Unde mergem?" este întrebarea pe care ne-o punem  cel mai des. Aflaţi numai de aici principalele evenimente la care se poate merge în viitoarea săptămână.

BUCUREŞTI

FESTIVAL

Filme de scurt şi mediu metraj la „Next”

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Scurt şi Mediu metraj „Next” începe miercuri şi se termină duminică. În cadrul evenimentului sunt prezentate 25 de producţii din 13 ţări, la cinematografele Eforie şi Scala.

CONCERT
In Flames, pentru prima oară în România

Cel mai bun produs rock de export al Suediei, trupa In Flames (foto), susţine, în premieră, un concert la Bucureşti, mâine, pe scena de la Arenele Romane. Formaţia de metalcore a vândut până în prezent două milioane de albume şi are la activ 11 premii.

Show-ul începe la ora 20.00, accesul pe arene se face începând cu ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 79 de lei. In Flames se află într-un turneu de promovare a celui mai recent album, „A Sense of Purpose”, care a fost lansat anul trecut.

ARTĂ
Licitaţie la Goldart

Aproape 100 de picturi, desene şi sculpturi semnate de artişti ca Lucian Grigorescu, Nicolae Vermont, Rudolf Schweitzer Cumpăna şi Marcel Chirnoagă sunt scoase astăzi la licitaţie de casa Goldart, alături de cărţi şi piese de artă decorativă, la Biblioteca Centrală Universitară, de la ora 11.00.

TÂRG
Bijuterii de designer

image

Primul târg românesc de bijuterie contemporană, de designer, „Autor”, are loc sâmbăta viitoare în spaţiul de sub Librăria Cărtureşti, Verona. Evenimentul continuă expoziţiile de bijuterii „Extins” şi reuneşte nume importante din domeniu. Târgul va fi deschis între orele 11.00 şi 20.00, iar un bilet de intrare va costa 15 lei.

ARAD

TEATRU

Spectacole pe bandă rulantă

Actorii teatrului „ Radu Stanca” pregătesc publicului sibian patru spectacole. Astfel, de vineri până duminică, vor fi puse în scenă piesele „Vremea dragostei, vremea morţii”, „ Omul care a văzut moartea”, „Clişee” şi „Take, Ianke şi Cadâr”. Preţul unui bilet este de zece lei, respectiv cinci lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari.

CONSTANŢA

DISTRACŢIE

Muzică şi teatru pe litoral

image

Constănţenii sunt invitaţi, astă-seară, la ora 19.00, la Teatrul de Stat, să urmărească piesa Titanic Vals, de Tudor Muşatescu, în regia lui Cristian Şofron. Marţi, la Casa de Cultură, Fuego susţine un concert intitulat „Cântaţi cu mine primăvara“. Un bilet costă 50 de lei.

CLUJ

SPECTACOLE

Primăvara. Café

În fiecare seară, până pe 10 aprilie, 17 cafenele şi baruri din oraş găzduiesc concerte, spectacole de teatru şi de magie, proiecţii de film, expoziţii, jocuri de societate sau seri tematice de arhitectură, poezie şi modă.

BRAŞOV

EVENIMENTE

Reprezentaţii pentru toate gusturile

image

Luni seara, trupa „Comedica” îi aşteaptă pe iubitorii de stand-up comedy la spectacolul „Tequila Bowling”. Marţi seara, trupele Vank şi Bere Gratis susţin pe scena Teatrului Dramatic un concert caritabil pentru bolnavii incurabili de la centrul „Casa Speranţei”. Tot marţi, iubitorii filmului englez sunt aşteptaţi la Casa Baiulescu, unde rulează pelicula „Thank You for Smoking”.

ÎN ŢARĂ

FILME

Caravana lungmetrajelor

Organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania doresc să trezească apetitul tinerilor pentru cinematografie. Ei au pus bazele unei caravane ce va trece prin aproape toate oraşele din ţară. Printre filmele pe care le puteţi viziona se numără „Iluzionistul”, „Madagascar” sau „Boogie”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite