Un mare campion, între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul campion mondial la golf, spaniolul Seve Ballesteros, aşteaptă pe patul unui spital din Madrid un răspuns la întrebarea: are sau nu cancer? Medicii i-au descoperit jucătorului iberic o

Fostul campion mondial la golf, spaniolul Seve Ballesteros, aşteaptă pe patul unui spital din Madrid un răspuns la întrebarea: are sau nu cancer? Medicii i-au descoperit jucătorului iberic o tumoare pe creier. Analizele nu au indicat încă dacă tumoarea este una malignă sau benignă.

La sfârşitul săptămânii trecute, acesta a fost operat pe creier pentru a se încerca să-i fie îndepărtată tumoarea, după cum informează Marca. Intervenţia chirurgicală a durat aproape 12 ore. „Zilele când Ballesteros apărea cu zâmbetul pe buze şi cu gel pe păr par să fi trecut”, scrie cotidianul.

Anunţul despre boala ibericului a fost făcut exact în ziua în care acesta ar fi dorit să se înscrie la o întrecere din Dubai, dotată cu premii în valoare de 140 de milioane de dolari. Fostul lider mondial a leşinat în urmă cu zece zile pe aeroportul din Madrid, analizele pe care acesta le-a făcut ulterior scoţând la iveală tumoarea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite