“ La 46 de ani, sunt o super mămică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci spune că viaţa ei este acum una perfectă. Într-un interviu acordat revistei americane „Hello”, prima gimnastă din lume care a fost notată cu 10 a declarat că şi-a dorit foarte mult să devină mamă.

La doi ani după ce a devenit mamă, Nadia Comăneci se simte ca în tinereţe. „Nu am de ce să-mi fac griji pentru că la 46 de ani am un copil de doar doi ani. Sunt o super mămică pentru Dylan şi el va avea parte de tot ceea ce îşi doreşte”, a declarat „Zeiţa de la Montreal” pentru revista „Hello”.

Căsătorită cu un alt fost gimnast de performanţă, americanul Bart Connor, Nadia spune că îi prieşte viaţa de familie. Fosta campioană a adăugat că nu şi-a imaginat viaţa fără un copil şi că s-a străduit să rămână însărcinată.

„A fost visul meu. Nu mă tem de vârstă pentru că am tot ce vreau, am făcut sport şi ştiu ceea ce trebuie să fac pentru a mă menţine în formă. Când aud chestii de genul că sunt prea bătrână pentru a fi mamă mă pufneşte râsul”, a mai adăugat românca.

Şi-a dorit foarte mult să devină mamă. Pentru acest lucru a mers de trei ori la o clinică de specialitate, făcând vizite regulate la fiecare trei luni. Nadia spune că au fost necesare aceste consultaţii pentru a se stabili dacă este sau nu gravidă. „Toată lumea s-a minunat de ceea ce a realizat Nadia. Atât în carieră, cât şi în viaţă. Nu numai că a fost o gimnastă de talie mondială, dar este şi o mamă superbă”, a completat Bela Karoly, fostul său antrenor.

CEAUŞESCU I-A INTERZIS SĂ PLECE DIN ŢARĂ

Nadia Comăneci a adăugat pentru publicaţia de peste Ocean că fostul dictator Nicolae Ceauşescu i-a interzis să părăsească România în vremurile în care acesta era la putere. „Acum am parte de o viaţă liniştită, nu ca acum 20 de ani când aveam restricţii”, spune Nadia.

Fosta mare campioană a spus că înainte de 1989 se simţea „mereu păzită”. Nadia a completat pentru „Hello”: „Mă simţeam chiar şi ameninţată uneori şi nu ştiam ce să fac. Cred că orice român care ieşea din ţară în acele vremuri era supravegheat de securitate.

Am avut interdicţie să părăsesc România şi au fost momente când nu mai ştiam ce să fac”, a precizat Nadia. În 1989, Nadia s-a decis să fugă din ţară împreună cu un grup de români, care au ales să plece pe ascuns prin Ungaria.

„Am plecat la miezul nopţii şi am fost nevoită să merg cu greu prin zăpadă, timp de şase ore, pentru a scăpa de regimul comunist. În cele din urmă am ajuns în Austria, iar de acolo în SUA. Ştiu că viaţa mea este o poveste extraordinară. Tot ceea ce am reuşit, am reuşit numai prin puterile mele, iar faptul că am acum o familie şi linişte este perfect”, a încheiat Nadia.

image

Când m-am reîntors în România, după Olimpiada din 1980 de la Moscova, am fost foarte supărată deoarece mi s-a spus că nu mai pot călători din nou în afara ţării

image


Nadia Comăneci
fostă gimnastă

Nadia Comăneci

Data naşterii: 12.11.1961
Locul naşterii: Oneşti
Palmares:
Performanţe: medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976 (individual compus, paralele, bârnă), la Jocurile Olimpice de la Moscova, din 1980 (bârnă şi sol) şi medaliată cu argint în 1976 pe echipe şi în 1980 la individual compus şi pe echipe.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite