The Parlotones, pentru prima oară în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia de indie rock din Africa de Sud care a concertat alături de Kings of Leon, Evanescence sau UB40 se află într-un turneu de promovare a celui mai recent album.

Cu ocazia acestui turneu, The Parlotones concertează în clubul The Silver Church din Capitală. Evenimentul are loc joi, de la ora 21.00, iar în deschidere vor cânta cei de la Grimus.

Considerată una dintre cele mai bune formaţii din noul val sud-african, trupa The Parlotones a intrat în atenţia publică odată cu show-urile pe care le-a susţinut alături de celebre nume ale muzicii internaţionale, dar şi prin videoclipurile diferite şi energia debordantă de care a dat dovadă pe scena mai multor festivaluri internaţionale.

Biletele pentru concertul din Capitală pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Germanos şi Vodafone, din librăriile Cărtureşti sau online, de pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.eventim.ro şi www.bilete.ro şi costă 40 de lei. În ziua evenimentului, le puteţi cumpăra şi de la intrarea în club, iar preţul unui tichet va fi de 50 de lei.

După prezenţa din 2007 la show-ul Live Earth şi apariţiile pe scenă alături de Kings of Leon, numărul albumelor vândute de The Parlotones a înregistrat creşteri foarte mari, trupa obţinând mai multe Discuri de aur şi de platină.

Cea mai importantă distincţie obţinută până în prezent este însă recordul atins în 2007, pentru cel mai bine vândut album rock din ultimii 10 ani în Africa de Sud. După concertul de la Live Earth, MSN a scris despre show-ul celor de la Parlotones că se află în top 10 al celor mai bune şi memorabile din istoria Live Earth.

În toamna anului trecut, formaţia a lansat un nou album, „Stardust Galaxies". Începând cu anul acesta, formaţia va avea propriul ei vin, care va purta numele primului hit, „Giant Mistake".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite