Simfonic metal cu Haggard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa germană de simfonic metal revine în România cu ocazia împlinirii a 20 de ani de carieră. Concertul are loc astăzi, la ora 20.00, în clubul The Silver Church.

Concertul formaţiei Haggard face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic, „Era Divina - 20 years of Haggard", ce conţine un pachet dublu, CD+DVD, un tricou, un poster cu un autograf şi un stick USB pe care veţi găsi videoclipul „Haggard Over England". DVD-ul cuprinde un documentar despre activitatea trupei din cele două decenii de existenţă, filmări din timpul concertelor, interviuri cu membrii trupei, fotografii, două piese mai vechi needitate şi discul „And Thou Shalt Trust...The Seer", apărut în 1997 şi reeditat.

Concertul din această seară este cel de-al treilea susţinut de trupa simfonic metal în România, după evenimentul din 2008 de la Cluj, unde toate biletele s-au vândut în doar trei săptămâni, şi show-ul de ieri-seară, tot de la Cluj, ce face parte din turneul „Era Divina". Trupa Haggard a fost înfiinţată în 1990, stilul abordat iniţial de băieţi fiind death metal.

Din 1995, ei au schimbat puţin ritmul, axându-se mai mult pe simfonic metal şi cooptând alţi membri care să cânte la pian, vioară şi violoncel. În 1996, Haggard avea în componenţă 16 muzicieni, iar în această formulă a înregistrat până acum cinci albume. Biletele pentru concertul din această seară costă 25 de lei şi pot fi achiziţionate de la intrarea în club.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite