Macy Gray vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macy Gray vine în România
Macy Gray vine în România

Artista va concerta marţi, 8 septembrie, în Clubul Fratelli din Bucureşti. Sound-ul cântăreţei alternează R&B cu soul, într-o notă originală, recunoscută de sute de mii de fani din întreaga lume.

Macy Gray vine pentru a doua oară să concerteze în România. Prima întâlnire cu publicul românesc s-a petrecut în 2007, la invitaţia Events, aceeaşi companie care o aduce şi acum pe solistă. Artista va performa marţi, 8 septembrie, în Clubul Fratelli din Capitală, cu începere de la ora 21.30.

Biletele se pot procura prin intermediul site-urilor www.bilete.ro,  www.eventim.ro, dar şi de la Sala Palatului şi punctele de vânzare Eventim din reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone şi Cărtureşti din Bucureşti şi din ţară. Preţul unei intrări este de 119 lei, iar în ziua spectacolului biletele vor costa 140 de lei. Biletele VIP, care oferă accesul într-o secţiune special rezervată din Fratelli Studios, ajung la suma de 159 de lei.

Drumul spre glorie

Macy Gray, pe numele real Natalie Renee McIntyre, s-a născut pe 6 septembrie 1967, în Ontario, Canada. A decis să urmeze o carieră muzicală după ce a fost exmatriculată de la Western Reserve Academy din Hudson.

Prima mare întâlnire din viaţa ei a fost cea  cu producatorul Joe Solo, cu care a scris mai multe piese pe care le-a înregistrat. A rezultat un demo care i-a adus un contract cu Atlantic Records şi o mulţime de solicitări pentru a cânta în cafenelele jazz din Los Angeles. Câteva luni mai tarziu, Macy Gray trimite o propunere de album către Atlantic Records, însă casa de discuri nu e mulţumită. În prag de divorţ şi însărcinată cu cel de-al treilea copil, Macy se retrage înapoi în Ontario. În 1998 semnează cu Epic Records. Abia atunci începe marea ei ascensiune, „soldată” cu patru albume de studio, o compilaţie şi un album live.

Viaţa pe muzică

Albumul său de debut, „On How Life Is”,  a fost vândut în peste şapte milioane de exemplare în intreaga lume. În 1999, a câştigat premiul Grammy „Best Female Pop Vocal” pentru hitul „I Try” de pe acest album, care a fost de asemenea nominalizat ca Hitul Anului. Cel de-al doilea album, „The Id”, a apărut in 2001 şi include arhicunoscutele hituri „Psychopath”, „Sexual Revolution” şi „Sweet Baby”.

În iulie 2003 a lansat „The ­Trouble with Being Myself”, iar în 2007, după o pauză de aproape patru ani, Macy s-a reîntors cu un nou album-hit, „BIG”, care evocă întâmplările din perioada ei de tăcere: confruntarea cu un soţ care o părăseşte  („Finally Made Me Happy”, „Shoo Be Doo”, „Get Out”), viaţa de mamă singură („What I Gotta Do”, „Okay”), dar şi amintirile despre perioadele frumoase din viaţa ei („Ghetto Love”, „Glad You’re Here”). Macy Gray este în acelaşi timp producătoare, cantautoare şi actriţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite