Relaxare pe patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoar
Patinoar

Fie că sunteţi din Bacău, Bucureşti, Braşov sau Cluj, puteţi să vă distraţi pe gheaţa din întreaga ţară. Veţi găsi multă voie bună şi muzică, iar comercianţii vă vor îmbia cu dulciuri şi vin fiert.

Iubitorii sportului pe patine din Sibiu se pot destinde zilnic, între orele 10.00 şi 22.30, pe patinoarul din Piaţa Mare. Preţul unei ture de o oră şi jumătate este 10 lei în timpul săptămânii şi 15 lei de vineri până duminică. Cine nu are patine poate închiria o pereche în schimbul sumei de 10 lei.

Pe cele două patinoare din municipiul Constanţa, Arenele Tomis 1 şi Arenele Tomis 2, tariful de acces este între 15 şi 20 de lei şi 10 lei închirierea echipamentelor, iar abonamentul pentru un întreg sezon costă 600 de lei. Muzica ritmată răsună tot timpul pe cele două patinoare, iar vizitatorii sunt antrenaţi în concursuri cu premii organizate de diferiţi sponsori.

În Bacău funcţionează în prezent două patinoare. Este vorba despre cel din cadrul Complexului Sportiv Gepex Park şi Crazy Skate de la Arena Mall. La primul dintre ele, închiriatul patinelor este gratuit, intrarea costă 10 lei, iar în weekend biletul de acces costă 12 lei. Lângă patinoar s-a deschis un mini-bar, unde tinerii pot cumpăra pizza şi vin fiert. La patinoarul Crazy Skate intrarea costă 10 lei, iar închirierea patinelor - tot 10 lei.

Turiştii din  Sinaia se pot distra pe patinoarul din parcul „Dimitrie Ghica", dotat cu instalaţie de iluminat şi sonorizare. Preţul unui bilet de intrare este 15 lei, iar închirierea unei perechi de patine costă 15 lei pentru 90 de minute. Anul acesta, toţi cei care vor merge la patinoar vor putea să facă şi o plimbare călare pe ponei sau cu caleaşca.

Patinoarul în aer liber de la Complexul Sportiv Olimpic Naţional Poiana Braşov funcţionează între orele 10.00 şi 20.00, iar preţul de intrare este 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. În incinta garderobei se află un bufet unde se pot servi gustări şi băuturi răcoritoare sau calde. Clujenii au la dispoziţie trei patinoare artificiale, dar şi unul natural, pe lacul din Parcul Central. Cel mai căutat este cel de la Polus Center. Aici puteţi patina timp de 365 de zile pe an, întrucât există o suprafaţă sintetică specială.

În Bucureşti vă puteţi distra pe patinoarele din parcurile Cişmigiu, Kiseleff, Unirea, Floreasca şi Moghioroş, dar şi pe cel din Mall Afi. (Grupaj realizat de redacţiile „Adevărul de Seară") 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite