Playboy de viţă nobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsy Davy şi prinţul Harry s-au certat şi împăcat de atâtea ori, încât şi ei au recunoscut că nu mai ţin minte de câte ori s-a întâmplat
Chelsy Davy şi prinţul Harry s-au certat şi împăcat de atâtea ori, încât şi ei au recunoscut că nu mai ţin minte de câte ori s-a întâmplat

Sunt bogaţi, frumoşi şi au sânge albastru. William şi Harry, prinţii de Wales, Albert de Monaco şi ducele Louis de Burbon, moştenitorul tronului Franţei, sunt câţiva dintre reprezentanţii caselor regale europene aflaţi pe lista celor mai doriţi bărbaţi.

Despre tinerii playboy de viţă nobilă se poate spune că le au pe toate şi nici nu trebuie să se chinuie prea mult pentru a obţine ceea ce vor. Din păcate pentru cele mai multe dintre doamnele care oftează după ei, unii sunt căsătoriţi şi au şi copii. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a refuzat o viaţă aventuroasă şi adesea chiar scandaloasă.

Unul dintre cei mai „cuminţi" este prinţul William de Wales, pe numele său complet William Arthur Philip Louis. Acesta are 27 de ani şi e cel mai mare fiu al prinţului Charles şi al regretatei Lady Diana. William e al doilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Studios, serios şi cu o condiţie fizică de invidiat, el a terminat cursurile Universităţii St. Andrews (şcoală în care s-a înregistrat un număr de înscrieri vizibil mai mare după ce s-a anunţat că William învaţă aici) şi a fost locotenent într-unul dintre regimentele Cavaleriei Regale. Împătimit al sportului, Willian a fost în şcoală căpitan al echipei de înot şi a jucat polo şi fotbal.

Din 2009, prinţul a fost transferat la Forţele Regale Aeriene, a fost promovat la gradul de locotenent de zbor, iar în prezent se antrenează să devină pilot în cadrul Forţelor de Căutare şi Salvare. William este unul dintre cei mai cunoscuţi stângaci din lume şi are o cicatrice obţinută în urma unei lovituri primite de la un coleg cu o crosă de golf. Lovitura i-a fracturat craniul, iar tânărul a avut nevoie de o operaţie. Reprezentantele sexului frumos sunt însă de părere că această cicatrice îl face şi mai sexy.

Întrucât prinţul este unul dintre cei mai urmăriţi burlaci ai lumii, Casa Regală a fost nevoită să facă o inţelegere cu marile ziare internaţionale, potrivit căreia tânărul este lăsat să înveţe fără să fie urmărit de paparazzi, iar publicaţiile primesc periodic informaţii despre viaţa acestuia.

Deşi jurnaliştii tabloidelor erau tot timpul pe urmele sale, William recunoaşte că a avut o viaţă normală de adolescent şi când era la şcoală mergea împreună cu colegii săi la petreceri sau ieşea în oraş. Cu toate acestea, el a declarat în mai multe rânduri că nu este un împătimit al petrecerilor cu muzică şi alcool.

Unul dintre principalele motive pentru care William ţine prima pagină a tabloidelor este relaţia sa cu Kate Middleton, una dintre fostele sale colege de la universitate, pe care tânărul a invitat-o pentru prima oară în oraş în 2003. Despre relaţia dintre cei doi s-au făcut nenumărate presupuneri, iar pariurile legate de o posibilă căsătorie nu au întârziat să apară, însă până în acest moment nu se ştie nimic oficial.

Prinţul şi svastica

Unul dintre cei mai controversaţi prinţi din lume este de departe Harry, în vârstă de 25 de ani, fratele mai mic al lui William. Printre subiectele ce au ţinut ani întregi primele pagini ale ziarelor britanice de scandal se numără povestea de dragoste dintre el şi Chelsy Davy, care a avut multe suişuri şi coborâşuri, faptul că şi-a colorat unghiile cu ojă roz sau nenumăratele nopţi de beţie.

Prinţul Albert de Monaco a avut o relaţie şi cu manechinul Claudia Schiffer

No title

După trei ani în care au fost nelipsiţi de la petrecerile importante din oraş, ­Harry şi Chelsy s-au despărţit, iar tânărul s-a resemnat în braţele mai multor femei mai în vârstă decât el, dintre care una avea chiar şi doi copii. Unul dintre cele mari scandaluri provocate de Harry a izbucnit după ce tabloidele au publicat imagini de la o petrecere în care acesta apărea deghizat în nazist arborând o svastică.

Cu toate defectele sale, Harry rămâne însă unul dintre cei mai râvniţi burlaci, iar faptul că odată cu împlinirea vârstei de 25 de ani a moştenit nu mai puţin de 7,3 milioane de euro de la mama sa, Lady Di, nu face decât să-i sporească faima. Dar Harry este încă tânăr şi mai are timp să pornească pe calea cea dreaptă, cum au făcut-o şi alţii.

Cel mai bun exemplu în acest sens este prinţul Albert de Monaco, fiul celebrei Grace Kelly şi unul dintre cei mai stilaţi bărbaţi europeni. În vârstă de 51 de ani, el conduce de aproape cinci ani principatul Monaco. În prezent este căsătorit cu înotătoarea de origine sud-africană Charlene Wittstock, cu 21 de ani mai tânără decât el. În tinereţe, Albert de Monaco era un mare admirator al femeilor.

A reuşit să ajungă celebru şi datorită numeroaselor sale relaţii cu diverse top-modele şi vedete, printre care s-au numărat Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Brooke Shields. El are doi copii din relaţii anterioare, neoficiale, unul cu o stewardesă şi unul cu o chelneriţă.

Niciunul dintre ei nu poate însă accede la tron, deoarece doar copiii născuţi în cadrul unei căsătorii pot moşteni acest rang. Albert şi soţia sa formează în prezent un cuplu apreciat, iar presa nu conteneşte să găsească asemănări între Charlene şi Grace Kelly.

Albert a declarat că femeia vieţii lui va trebui să semene cu mama lui, iar frumoasa înotătoare este adesea văzută purtându-şi părul într-un coc strâns, precum celebra actriţă. Albert de Monaco e un împătimit al automobilelor, fiind văzut foarte des la diverse evenimente dedicate sporturilor pe patru roţi, şi chiar a condus în două rânduri monoposturile de Formula 1 ale scuderiei Ferrari.

Victor de Savoia, arestat pentru proxenetism

Unul dintre cei mai în vârstă playboy cu sânge albastru este prinţul Victor Emmanuel de Savoia (72 de ani). Fiul ultimului rege al Italiei a fost arestat în 2006 pentru corupţie, proxenetism şi jocuri trucate. Moştenitor al Casei de Savoia şi nepot al regelui Victor-Emmanuel al III-lea, el s-a stabilit în Elveţia după ce familia sa a fost exilată din Italia din cauza colaborării cu regimul fascist.

În urma scandalului legat de corupţie şi proxenetism, Victor Emanuel de Savoia a fost privat de titlu şi de statutul de moştenitor al familiei regale italiene. Cu toate acestea, el nu doreşte să renunţe la statut şi a cerut statului italian o despăgubire morală de 170 de milioane de euro pentru cei 56 de ani petrecuţi în exil.

Prinţul Victor Emanuel de Savoia, fiul ultimului rege  al Italiei, şi soţia sa, Marina Doria, vizitează ţara de origine numai în vacanţă, după ce familia a fost exilată din cauza colaborării cu regimul fascist

No title

Şi dacă Victor Emmanuel de Savoia a fost închis pentru proxenetism şi corupţie, fiul său, Prinţul Emmanuel-Philibert de Savoia, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut că s-a drogat, ceea ce a provocat un scandal uriaş. În momentul în care a făcut aceste dezvăluiri, el a adăugat că mulţi dintre prietenii săi cei mai buni au murit din cauza drogurilor şi că a reuşit să renunţe la acest viciu cu ajutorul familiei.

Descendent al casei regale italiene, el e căsătorit cu actriţa franceză Clotilde Courau Guerlain. Prinţul a avut o tentativă de a intra în politică în 2008, candidând la alegerile legislative din Italia, însă a primit doar 0,4% din voturi. Emmanuel-Philibert de Savoia a apărut în 1993 în serialul francez „Zone interdite", în care şi-a interpretat propriul rol.

Pretendent la tronul Franţei

Unul dintre cei mai sexy urmaşi ai unei familii regale, care nu are însă tron, este prinţul Louis Alphonse de Bourbon, Duce de Anjou, Duce de Bourbon şi Duce de Touraine. Născut la 25 aprilie 1974, la Madrid, el e unicul urmaş la tronul Franţei şi totodată conducătorul casei regale franceze. Strănepot al regelui Alfonso al XIII-lea al Spaniei, Louis este vărul primar al regelui Juan Carlos al Spaniei.

Potrivit tabloidelor britanice, o nuntă între prinţul William şi prietena lui, Kate Middleton, poate avea loc chiar şi anul acesta

No title

Atrăgătorul duce a avut parte de o copilărie mai puţin fericită decât alţi copii de viţă nobilă. Părinţii săi au divorţat, iar cununia lor religioasă a fost anulată prin ordin, patru ani mai târziu. Mama lui s-a recăsătorit de două ori. În 2006, Louis Alphonse a refuzat să participe la cea de-a treia nuntă a acesteia, motivând că nu este de acord cu stilul ei de viaţă.

Unul dintre cele mai triste episoade din viaţa prinţului a fost cel în care a aflat de moartea fratelui său mai mare, Francisco, într-un accident rutier. În 1989, tatăl lui a murit într-un accident la schi, în munţii Colorado din America.

Ducele este căsătorit cu Margarita, împreună cu care are o fetiţă, născută în martie 2007. În primăvara aceasta, Louis Alphonse de Bourbon aşteaptă venirea pe lume a doi gemeni. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite