Patinatori de poveste pe gheaţa de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evgheni Pluşenko, Stephane Lambiel, Aliona Savşenko, Robin Szolkowi, Meryl Davis, Charlie White, Tatiana Volosojar şi Stanislav Morozov vor dansa pe acordurile viorii Stradivarius a lui Edvin Marton, astă-seară, pe gheaţa patinoarului Mihai Flamaropol.

Astăzi, începând cu ora 19.00, sunteţi invitaţi la un spectacol special de patinaj, „Kings on Ice", ajuns la cea de-a treia ediţie. Pe patinoar vor intra, rând pe rând, Evgheni Pluşenko, Stephane Lambiel şi perechea Tatiana Volosojar - Stanislav Morozov, care vor dansa şi vor executa sărituri spectaculoase şi piruete pe care le puteţi vedea doar la concursurile internaţionale. Totul se va desfăşura pe ritmurile live impuse de ungurul Edvin Marton, care va intra din nou pe gheaţă împreună cu vioara sa Stradivarius.

Rusul Pluşenko a pierdut medalia olimpică la milimetru, dar este câştigător al medaliei de aur la ediţia de anul acesta la Campionatul European de Patinaj Artistic de la Talin. El nu se va afla pentru prima oară în România. Însă pentru campionul mondial şi totodată vicecampionul european, elveţianul Stephane Lambiel, sau pentru perechea de aur a Germaniei, formată din Aliona Savşenko şi Robin Szolkowi, aceasta e o premieră.

Pluşenko a obţinut în cei 14 ani de carieră peste 50 de medalii de aur, a fost desemnat triplu campion mondial şi a fost de cinci ori câştigător al campionatului european. Este primul patinator care a reuşit săritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop şi singurul care poate face perfect pirueta Biellmann. Campionul Stephane Lambiel, laureat anul acesta cu medalia de bronz la Campionatul European de Patinaj Artistic, a primit primul titlu de campion mondial în 2005, la Moscova, şi o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino în 2006.

În total, pe gheaţa din Bucureşti, vor evolua 16 patinatori, iar cei care doresc să-i urmărească îşi pot achiziţiona bilete din reţeaua magazinelor Diverta sau online, de pe site-ul www.myticket.ro şi costă între 120 şi 400 de lei, în funcţie de locul în sală. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite