Nazareth oferă chitarele fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul român are ocazia să asculte live piese precum „Love Hurts” sau „Broken Down Angel” ale celebrei trupe Nazareth.

Celebra trupă britanică de rock Nazareth susţine astăzi un concert în România. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album „The Neuz”, lansat la începutul anului trecut. Seria de spectacole se suprapune cu aniversarea formaţiei, care împlineşte 40 de ani de la înfiinţare.

Cu această ocazie, rockerii ajunşi celebri datorită unor hituri precum „Broken Down Angel”, „Love Hurts” sau „Dream On” au pornit în turneul „40th. Anniversary Tour”. Nazareth a lansat 24 de albume de studio şi şapte materiale live.

Trupa a devenit cunoscută pe plan mondial odată cu lansarea piesei „Love Hurts”, compusă la mijlocul anilor ’70. Nazareth îi invită astăzi pe fanii rockului la Hala, o nouă sală de concerte, situată pe bulevardul Mihai Bravu, numărul 475, în apropiere de staţia de metrou Mihai Bravu.

Show-ul începe la ora 20.00, iar publicul poate intra în sală de la ora 19.00. În deschiderea concertului susţinut de veteranii rock, pe scena de la Hala urcă formaţia Trooper. Aceasta a fost înfiinţată în 1995 şi a concertat până în prezent pe aceiaşi scenă cu Sepultura, Prodigy, Iron Maiden, Rasmus şi The Cult. Biletele pentru concertul Nazareth costă 90 de lei şi sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta sau online pe site-urile www.bilete.ro sau www.myticket.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite