Nu vă puneţi cu Michael Phelps!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu vă puneţi cu Michael Phelps!
Nu vă puneţi cu Michael Phelps!

De această dată nu a mai fost nicio controversă. Michael Phelps l-a învins pe Milorad Cavici la 13 sutimi de secundă în finala mondială la 100 de metri fluture, într-o reeditare a duelului extraterestru de la Beijing.

Epica bătălie dintre cei doi nu a mai fost decisă de celula foto ci de voinţa supraomenească cu care „Glonţul din Baltimore” continuă să ne uimească.

Nu a contat nici măcar costumul de poliuretan al lui Cavici. Sârbul se oferise public să-i achiziţioneze şi lui Phelps un asemenea costum, pentru ca americanul să nu poată avea scuze în eventualitatea unei înfrângeri. Nu a fost cazul. Răspunsul lui Phelps a venit în bazin. Cavici avea un avans de aproape o secundă după 50 de metri.

image

Dar apoi i-a şuierat „glonţul” pe la ureche. La propriu. A fost una dintre acele curse memorabile. Phelps a recuperat metru cu metru pe a doua lungime de bazin, şi la final a atins primul peretele.

A ţâşnit din apă cu o figură războinică, scoţându-şi în evidenţă costumul. Pentru a arăta că de fapt a învins omul. El. Phelps. Lui Cavici i-a părut rău pentru vorbele aruncate înainte de finală. Tardiv. Phelps conduce cu 2-0.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite