Invitaţie specială la dulciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucurie mare pentru copii, dar nu numai! Toţi gurmanzii şi iubitorii de dulciuri sunt invitaţi weekend-ul acesta la prima ediţie a festivalului „Dulciuri pentru toţi”.

Palatul Copiilor din Bucureşti este gazda primei ediţii a festivalului „Dulciuri pentru toţi”.

Deschis de joi, pe 27 noiembrie, astăzi se pregăteşte de închidere; cei care nu au apucat încă să dea o fugă pentru a admira o sală întreagă de raioane cu dulciuri, trebuie să se grăbească!

Festivalul îşi propune să adune la un loc, o dată pe an, toate dulciurile ispititoare, într-un mediu special organizat.

Cu această ocazie, cele mai cunoscute cofetării şi patiserii din România expun spre degustare şi cumpărare cele mai bune produse pe care le fabrică: torturi, prăjituri, dulciuri din ciocolată, vanilie, caramel, cu multă frişcă, glazură sau fructe, în forme de ursuleţi, steluţe sau inimi.

Cofetarii şi patiserii au pregătit produse speciale şi pentru aceia dintre dumneavoastră care ţin post, dar şi pentru cei care ţin la siluetă.

În afara expoziţiei, organizatorii au pregătit şi mai multe sesiuni de prezentare a reţetelor pe care cofetarii şi patiserii le folosesc.

De asemenea, vă mai aşteaptă  diverse concursuri cu premii, dar şi o tombolă. Iar cei care doresc să se aprovizioneze cu dulciuri o pot face pentru că tot ceea ce este expus poate fi achiziţionat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite