Invitaţie la distracţie dulce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai dulce şi gustos festival din Capitală, cel al îngheţatei şi ciocolatei, le propune astăzi iubitorilor de dulciuri să admire şi să guste cele mai rafinate produse zaharoase.

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Îngheţatei şi Ciocolatei, numit şi “IceChocoland”, se pregăteşte astăzi să-şi închidă porţile. Cei care nu vor să piardă ocazia de a gusta peste 80 de sortimente de ciocolată o pot face până la ora 18.00 la World Trade Center, Sala WT Plaza.

Ca în fiecare an, la festival se vor prezenta cei mai importanţi şi cei mai mari producători, importatori şi distribuitori de îngheţată, ciocolată, napolitane şi biscuiţi. Tot aici se vor reuni şi producătorii de îngrediente, dar şi de utilaje şi echipamente de producere a îngheţatei.

La preţuri sub cele ale pieţei veţi descoperi ciocolată cu orez, cu ardei iute, cea fără zahăr, sau chiar ciocolată care alungă stresul. Nu lipsesc nici sortimentele care te ajută să slăbeşti, ciocolată tip chill, cea răcoritoare, cu mentă, sau ciocolata stropită cu polen.

Pentru fumători, producătorii recomandă ciocolată învelită în foi de tutun, iar pentru cafegii, ciocolată cu diferite umpluturi de cafea sau cu adaos de cacao iute. Bineînţeles, nu vor lipsi sortimentele cu praline, nuga, cele cu diverse arome sau cu lapte, fructe, zahăr ars şi marţipan. Cei care doresc să se răcorească se pot delecta cu îngheţată de vanilie, fistic, ciocolată şi toate tipurile de fructe exotice.

Organizatorii evenimentului, unic în ţară, vă aşteaptă să uitaţi astăzi de problema kilogramelor în plus şi a excesului de calorii şi vă învită în paşi de dans să participaţi la diferite concursuri. Iar premiile constau în reţete, echipamente şi produse care să vă îndulcească ziua.

Printre surprizele care vă vor întimpina la World Trade Center se numără spectacolele pentru copii, locuri de joacă special amenajate sau pictura pe faţă. Piesa de rezistenţă a festivalului este însă un munte din ciocolată şi îngheţată, denumit IceChocoland. Intrarea la Festivalul Îngheţatei şi Ciocolatei este liberă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite