Elton John revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul britanic va cânta sâmbătă, începând cu ora 20.00, pe scena din Piaţa Constituţiei, cu ocazia celui mai mare turneu european pe care l-a susţinut în ultimii ani. 

Pe numele său real Sir Reginald Kenneth Dwigh, Elton John revine în ţara noastră cu unul dintre cele mai mari turnee la care a participat vreodată. Starul a mai cântat în Capitală, în 2003, pe stadionul Cotroceni.

Muzicianul britanic, născut la 25 martie 1947, s-a lansat în industria muzicală în urmă cu aproape cinci decenii, timp în care a avut şapte albume consecutive pe locul întâi în topurile vânzărilor din America.

Unul dintre numele dominante ale muzicii anilor '70, cântăreţul a vândut până acum peste 250 de milioane de unităţi în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri pe primele poziţii în topurile internaţionale.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără „Something About the Way You Look Tonight", „Nikita", „Don't Go Breaking My Heart", „Candle In the Wind" (piesă dedicată post-mortem Prinţesei Diana), „Sorry Seems to Be the Hardest Word", „I'm Still Standing" şi „Sacrifice". Cel mai recent album de studio la care a lucrat Elton John este „The Captain & the Kid", lansat în 2006 direct pe poziţia întâi în topurile din Marea Britanie.

În 1994, numele său a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, iar patru ani mai târziu Elton John a primit titlul de cavaler. Starul s-a implicat în mai multe campanii sociale şi a făcut donaţii substanţiale în scopuri caritabile.

Biletele pentru concertul de sâmbătă seară se găsesc în reţeaua magazinelor Germanos şi Vodafone, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online, pe site-ul www.eventim.ro şi costă între 90 şi 650 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite