Dorinţa de a avea din nou performanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am văzut cum oamenii încep să preţuiască sportul. Şi, din fericire, acest lucru se petrece şi în ţara noastră, chiar dacă bazele sportive sunt aşa cum sunt, sau chiar dacă cei interesaţi

Am văzut cum oamenii încep să preţuiască sportul. Şi, din fericire, acest lucru se petrece şi în ţara noastră, chiar dacă bazele sportive sunt aşa cum sunt, sau chiar dacă cei interesaţi să redreseze, într-un fel sau altul, sportul românesc nu mai iau în serios acest lucru decât rareori.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să vedem ce potenţial avem pentru viitor. De curând, am fost la Paris la un congres internaţional. Am fost uimită de tot ceea ce am întâlnit acolo şi de modul în care factorii de decizie din domeniul sportului contribuie la dezvoltarea performanţei în această ţară.

Iniţiativa unor oameni de sport din Capitală de a organiza o competiţie numai pentru copii şi tineret mi se pare excepţională. Păcat că acest lucru se întâmplă doar la nivelul sectorului 1, acolo unde primarul Andrei Chiliman sprijină performanţa. Când vom înţelege că, pentru a avea rezultate la nivel mondial, trebuie să pornim de la sportul de masă, cu întreceri organizate pentru cei mici, atunci vom putea vorbi de selecţii perfecte pentru viitori campioni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite