Crăciun muzical cu Ştefan Bănică jr.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul a devenit deja cunoscut pentru show-urile pe care le dă în perioada sărbătorilor de iarnă. Ştefan Bănică va susţine o serie de concerte între 16 şi 21 decembrie la Sala Palatului.

Concertele de Crăciun au devenit o tradiţie pentru Ştefan Bănică Junior, care s-a obişnuit să umple la capacitate maximă Sala Palatului din Bucureşti, astfel că numărul spectacolelor a fost suplimentat. Iniţial, Bănică a anunţat că va cânta între 18 şi 21 decembrie. La cererea publicului însă, acesta şi-a trecut în calendar încă două concerte, pe 16 şi 17, după ce toate biletele pentru celelalte zile s-au vândut în doar câteva ore. 

Biletele pentru aceste două noi spectacole pot fi cumpărate de la Sala Palatului, Teatrul Naţio­nal Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţia de metrou Unirii doi, reţeaua magazinelor Diverta, dar şi online, de pe site-urile www.eventim.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpopint.ro şi www.bilete.ro. Acestea costă între 40 de lei pentru Categoria a IV-a şi 100 de lei pentru Categoria I.

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care biletele pentru concertele lui Ştefan Bănică jr. se epuizează cu peste o lună înainte de data la care sunt programate cântările. Iar unul dintre motivele pentru care sala, cu o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, se umple până la refuz, este show-ul pe care Bănică îl face pe scenă.

Astfel, în fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, iubitorii de distracţie şi muzică dansează şi râd alături de Bănică. Surprinzător, există şi persoane care şi-au cumpărat bilete pentru mai multe concerte, motivând că nu se plictisesc niciodată de show-urile de Crăciun ale lui Bănică jr., dar şi faptul că fiecare seară este diferită. Toate cele şase concerte încep la ora 20.00.

Cariera muzicală a lui Ştefan Bănică jr. a început în 1992, când a lansat albumul “Un actor, un rock’n’roll”. Iar în 1996 a scos materialul discografic “Te rock…Frumos”, la care a colaborat pentru prima oară cu Rock’n’roll Band şi grupul vocal The 50’s. Primul concert pe care l-a susţinut însă Bănică a fost într-un tramvai, când avea doar trei ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite