VIDEO Câştigătoare intrate în lumea televiziunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deborah Fátima Carthy-Deu, Barbara Palacios Teyde şi Cecilia Carolina Bolocco Fonck au vrut să intre în televiziune după ce au câştigat concursul Miss Universe. Toate trei au prezentat diferite show-uri TV.

Deborah Fátima Carthy-Deu s-a născut la 5 ianuarie 1966 în Santurce, Puerto Rico. Ea a fost a doua Miss Universe din această ţară. În 1985, concursul pe care l-a câştigat a avut loc la Centrul „James L. Knight" din Miami, Florida, la 15 iulie.

Tatăl ei, Ramón Carthy Sanchez, de origine irlandeză, era fotograf. Mama, Vicky Sanz Deu, era directoarea unei Academii de Balet şi de Modelling. La vârsta de nouă ani, Deborah a început să ia cursuri de balet clasic la şcoala pe care o conducea mama ei. A mers apoi la o şcoală catolică, iar în clasa a noua a fost înscrisă la Commonwealth High School.

De la 13 ani, în fiecare vară îşi petrecea vacanţele la New York, urmând cursuri de dans. Tot atunci a fost la castingul pentru Ballet Concierto şi a intrat în echipa acestei companii de dans. A urmat apoi cursurile Universităţii din Puerto Rico, absolvind la secţia de artă dramatică, specializarea Artă şi educaţie teatrală.

În perioada în care era la liceu a fost aleasă Miss San Juan. Acest ­titlu l-a primit la data de 22 martie 1985, iar următorul nu a întârziat să apară. În acelaşi an, la 27 aprilie, a devenit Miss Puerto Rico. De aici a ajuns să participe la Miss Universe, concurs pe care l-a câştigat prin frumuseţea şi graţia ei.

image

Actriţă de teatru şi jurnalistă

Imediat după ce şi-a terminat perioada de Regină a frumuseţii, s-a mutat în California pentru câteva luni, încercând să obţină roluri de actriţă. Nu prea a avut succes însă, aşa că a rămas în industria modellingului. Singurul rol principal pe care l-a obţinut în acea perioadă a fost în telenovela argentiniană „El Cisne Blanco".

Mai târziu a lucrat ca actriţă de teatru şi de televiziune, atât în comedii, cât şi în drame, şi a fost apreciată de critici. Apoi şi-a deschis, la fel ca mama ei, o agenţie de modelling care îi purta numele.

Acolo, fetele învăţau să-şi dezvolte abilităţile sociale şi stima de sine, pentru ca mai apoi să-şi dezvolte o carieră în modeling, artă sau televiziune şi să participe la concursuri de frumuseţe. Carthy-Deu a fost gazda mai multor show-uri de televiziune în Puerto Rico, New York şi Miami şi a lucrat atât pentru reţeaua Univision, cât şi pentru Telemundo.

Într-o perioadă a scris şi editoriale pentru „The San Juan Star". Din 2007 a găzduit un remake al show-ului „Noche de Gala", pe care ea îl prezentase şi cu câţiva ani înainte. La 18 octombrie 2009, Deborah, în vârstâ de 43 de ani, a devenit mamă pentru prima dată. A născut un băieţel la spitalul din San Juan.

Miss Universe ş;şi ministru al Turismului

Barbara Palacios Teyde s-a născut la 9 decembrie 1963. Barbara este fiica actorilor spanioli Jorge Palacios şi Bárbara Teyde. A fost prezentatoare la televiziunea venezuelană, femeie de afaceri şi ministru al Turismului în Venezuela. Ea a fost, de asemenea, a treia femeie din această ţară care a câştigat titlul de Miss Universe.

Concursul a avut loc în Panama, la 21 iulie 1986. Din 1990 până în 1996 a fost co-prezentatoare a concursului la care a devenit Regină a frumuseţii pentru prima dată - Miss Venezuela. A mai revenit pe scena concursului şi în 1999, pentru un scurt moment susţinut alături de alte două prezentatoare - Carmen Victoria Pérez şi Mayte Delgado. Barbara a preluat prezentarea concursului de la Pérez, care a avut o dispută din cauza contractului.

Delgado a obţinut locul doi în anul în care Palacios a câştigat marele titlu şi a urmat-o ca prezentatoare la Miss Venezuela. Barbara Palacios a fost una dintre cele cinci concurente distinse cu premii de onoare în 2001, în timpul concursului Miss Universe care a avut loc la Bayamón, Puerto Rico. Celelalte patru au fost Anne Marie Pohtamo, din Finlanda, Irene Sáez, din Venezuela, Deborah Carthy-Deu, din Puerto Rico şi Lupita Jones, din Mexic.

Barbara trăieşte acum în Florida şi deţine o linie de bijuterii care îi poartă numele. Are doi băieţi - Victor Tomas şi Diego. Potrivit ziarului „El Universal", Barbara mai are încă rochia de seară albastră, creată de Guy Melliet, cu care a participat la Miss Universe. „Arată perfect şi încă mai încap în ea", a spus Barbara. Potrivit aceleiaşi surse, Barbara va lansa în martie 2010 cartea „La bellezza de saber vivir" („Frumuseţea de a şti să trăieşti").

În acest volum, în care se vor regăsi şi pasaje biografice, Barbara va povesti de ce nu a vrut să devină actriţă, chiar dacă i s-a oferit această şansă. „Chiar şi tatăl lui Michael Jackson mi-a propus să joc într-un film, dar nu m-a interesat", povesteşte ea.

Pasionată de design

image

Cecilia Carolina Bolocco Fonck s-a născut la 19 mai 1965 în Santiago, Chile. A făcut acolo şcoala primară şi gimnaziul, apoi s-a înscris la Facultatea de Inginerie. A renunţat însă şi a dat la facultatea de Design. A lucrat ca jurnalist la filiala spaniolă a CNN şi la Telmundo. A jucat în telenovela „Morelia".

Între 2001 şi 2007 a fost căsătoritâ cu fostul preşedinte argentinian Carlos Menem, cu care a avut un copil. Bolocco a fost selectată Miss Chile la 20 aprilie 1987. La 26 mai, în acelaşi an, în Singapore, le-a învins pe celelalte participante la cel mai prestigios concurs de frumuseţe şi a devenit prima concurentă din Chile care a primit titlul de Miss Universe. Pe parcursul acelui an s-a stabilit în Los Angeles, California. Bolocco şi-a început cariera în televiziune în Chile, cu show-ul „Porque hoy es sabado" („Pentru că astăzi este sâmbătă").

În martie 1990 s-a căsătorit cu prezentatorul de televiziune Michael Young. Presa a acoperit evenimentul ca pe o nuntă dintr-o familie regală. Mariajul lor nu a rezistat însă foarte multă vreme. A mai prezentat show-urile „La Buena Vida" („Viaţa bună"), „Occurio asi" (S-a întâmplat aşa) şi „Esta noche con Cecilia Balocco" (Această seară cu Cecilia Balocco), pentru care a câştigat două premii Emmy. În 1993 şi în 1996 Balocco s-a întors pe scena Miss Universe, mai întâi ca prezentatoare, apoi ca membră a juriului.

Imagini de la concursurile din 1985, 1986 şi 1987!



image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite