Cadouri de primăvară pentru toată lumea la festivalul Mărţişorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joi, la Palatul Copiilor, se deschide Târgul Mărţişorului
Joi, la Palatul Copiilor, se deschide Târgul Mărţişorului

Începutul primăverii se apropie cu paşi repezi. Joi, la Palatul Copiilor, se deschide Târgul Mărţişorului, de unde puteţi achiziţiona dulciuri, amulete şi suvenire pentru cei dragi. 

Fie că doriţi să achiziţionaţi mărţişoare fără să vă înghesuiţi printre tarabele înşirate pe trotuarele din Bucureşti, fie că pur şi simplu vreţi să vă redecoraţi casa, Târgul Mărţişorului este locul perfect.

Evenimentul începe joi, iar expozanţii vin cu oferte tentante, printre obiectele pe care le veţi găsi la preţuri speciale regăsindu-se ramele foto, magneţii coloraţi, felicitările, cănile vesele sau paharele cu modele. 

În cadrul târgului va exista însă şi o secţiune special dedicată cadourilor cu mesaje personalizate, dar şi una cu produse unicat. Organizatorii doresc ca la cea de-a doua ediţie a acestui târg să atragă şi cumpărători dispuşi să cheltuiască sume mari de bani.

Pentru aceştia au deschis un pavilion special în care vor fi scoase la vânzare bijuterii de aur, argint şi din sticlă murano, perle, cristale Swarovski sau pietre preţioase. Pentru doamne şi domnişoare va exista şi un stand special cu produse cosmetice, hand-made, dar şi obiecte de îmbrăcăminte.

Nici iubitorii de artă nu vor fi uitaţi. Pentru ei a fost organizată secţiunea cu elemente realizate de artişti plastici, dar şi cărţi albume sau obiecte de artă.Bineînţeles, nu vor lipsi nici standurile cu dulciuri, de unde veţi putea cumpăra produse de confiserie, diverse tipuri de ciocolate şi napolitane.

Târgul va fi deschis până la 1 martie, iar intrarea va fi liberă. Palatul Copiilor din Bucureşti se află pe Bulevardul Tineretului, numărul 8-10, sector 4. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite