VIDEO Băieţii obraznici revin în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa americană de punk rock alternativ The Bloodhound Gang
Trupa americană de punk rock alternativ The Bloodhound Gang

Trupa americană de punk rock alternativ The Bloodhound Gang se întoarce mâine în ţara noastră, pentru un show insolit.

„N-avem nici un motiv să trăim, dar ne place aşa!" Cam acesta ar fi motto-ul celor cinci membri ai  trupei, tradus într-o atitudine obraznică pe scenă. Mesajul versurilor este întotdeauna antisocial şi băieţii vor parcă să arate mereu că nu le pasă de nimic.

Pe 15 martie ne vor demonstra din nou asta, în The Silver Church Club, din Capitală. Dar aerul lor de eroi negativi dă roade. Cei de la The Bloodhound Gang au 6 milioane de albume vândute în 18 ani de activitate.

Succesul formaţiei a început cu albumul "One Fierce Beer Coaster" (1996), mai exact cu hitul „Fire Water Burn". Hitul s-a bucurat de difuzări consistente atât la MTV, cât şi la posturile de radio dedicate muzicii alternative. În 2004, Michael Moore a folosit piesa trupei în documentarul „Fahrenheit 9/11", sporind popularitatea ei.

Au urmat discurile „Hooray for Boobies" şi „Hefty Fine", cu single-urile care au făcut celebru canalul Discovery - „The Bad Touch", sau „Along Comes Mary" şi „The Ballad of Chassey Laine". Formaţia a fost însă implicată în destule controverse, din cauza versurilor jignitoare ale melodiilor.

Casa de discuri Geffen Records a refuzat să lanseze cântecul „Yellow Fever", care se referă la femeile asiatice într-un mod mai mult decât nedelicat. Băieţii de la Bloodhound Gang au replicat că nu au dorit să şocheze pe nimeni, ci doar să facă lumea să râdă. „Glumele pe care le facem în autobuz sunt aceleaşi cu versurile cântecelor noastre. Asta a fost mereu ideea, să ne distrăm împreună", spun artiştii.

Biletele la concertul din 15 martie costă 75 de lei şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite