Andra cântă pentru a zecea oară în oraşul cu salcâmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra
Andra

Recitalul cântăreţei începe astăzi, la ora 18.00, în Promenada Mall, şi durează aproximativ 45 de minute.

Astăzi, cunoscuta interpretă dance-pop Andra, alături de trei dansatoare, susţine un recital exploziv la Promenada Mall. Concertul începe la ora 18.00 şi va dura aproximativ 45 de minute. Artista îi va încânta pe brăileni cu piese pop-dance lansate în decursul anilor, cât şi cu piese din folclorul românesc.

Andra ar fi trebuit să concerteze la Brăila pe 20 decembrie 2009, însă, din cauza vremii nefavorabile, ea nu a mai putut ajunge. „Trebuia să susţin acest concert în decembrie, dar după cum ştiţi a nins foarte mult în acea perioadă şi am fost nevoită să amân foarte multe concerte, unul dintre acestea fiind şi cel de la Brăila.

Cu siguranţă însă, pe 17 ianuarie voi fi prezentă în oraşul cu salcâmi, pe scena de la Promenada Mall, pentru a-mi bucura fanii", a spus Andra. Cântăreaţa concertează pentru a zecea oară în Brăila, însă pentru prima dată la Promenada Mall.

Colaborare cu un artist internaţional

În ceea ce priveşte noutăţile legate de cariera profesională, Andra a dezvăluit că pentru sfârşitul anului 2010 pregăteşte un concert live în care va avea invitaţi mai mulţi cântăreţi alături de care s-a mai urcat pe scenă şi cu alte ocazii, dar şi cu solişti care au colaborat cu ea în decursul anilor . „Va fi un concert cu ­mulţi, mulţi invitaţi. De asemenea, de curând am lansat videoclipul «Colţ de suflet», un featuring cu Adi Cristea, component al trupei Korekt", a adăugat Andra.

Tânăra a mai spus că are foarte multe noutăţi pe care vrea să le realizeze şi să le aducă în faţa publicului: „Aş aminti una dintre ele: am în plan o viitoare colaborare cu un artist internaţional." În final, Andra le-a urat cititorilor „Adevărul" „un an mai bun decât cel care a trecut, multe bucurii, sănătate şi un călduros La Mulţi Ani".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite