Anahi de la RDB cântă la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anahi cântă a treia oară la ­Bucureşti, după două concerte cu RDB
Anahi cântă a treia oară la ­Bucureşti, după două concerte cu RDB

Una dintre solistele celei mai cunoscute trupe mexicane pop susţine un concert în Capitală, sâmbăta viitoare. Anahi îşi va promova albumul „Mi Delirio”, primul lansat solo după destrămarea RBD.

Spectacolul cântăreţei va avea loc la Sala Palatului, de la ora 20.00. Turneul „Mi Delirio" a început pe 5 decembrie anul trecut şi se va încheia în mai 2010, după concerte susţinute în Argentina, Mexic, Statele Unite ale Americii, Columbia, Venezuela, România, Slovenia, Croaţia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicană şi Puerto Rico. Show-ul pe care-l va prezenta solista va fi o surpriză pentru toţi cei prezenţi la concert, promit organizatorii.

Anahí Giovanna Puente Portillo (26 de ani) şi-a început cariera la vârsta de doi ani, când a apărut în emisiunea mexicană televizată „Chiquilladas". Au urmat mai multe roluri în filme şi apoi în telenovele ca „Mujer casos de la vida real", „Hora Mercada", „Vivo por Elena" şi „La Telaraña". În 2002 a fost distribuită în rolul Jessica din serialul „Clase 406", în care a jucat alături de viitorii săi colegii de trupă din RBD. În 2004 a început să joace în „Rebelde", remakeul mexican al telenovelei argentiniene de succes „Rebelde Way".

Anahi a interpretat rolul Miei Colucci, o fată populară dintr-o familie înstărită. Succesul „Rebelde", care a avut 400 de episoade, filmate din 2004 până în 2006, a depăşit cu mult graniţele Mexicului şi a dat naştere trupei RBD, formată din actorii din serial. Alături de colegii săi, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann şi Christian Chávez, Anahi a înregistrat cinci albume şi trei DVD-uri, care s-au vândut în milioane de exemplare, şi a susţinut concerte în întreaga lume. RBD a concertat şi la Bucureşti, în 2007 şi 2008. Înainte de a se implica în proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo, „Hoy Es Manana" (1996), „Anclado en Mi Corazon" (1997) şi „Baby Blue" (2000).

Biletele pentru show-ul lui Anahi costă între 50 şi 250 de lei şi pot fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, Germanos şi Vodafone, de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, librăriile Cărtureşti, şi online, de pe bilete.ro, myticket.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro, eventim.ro şi blt.ro. Un tichet „Meet&Great", care include un CD şi un poster semnate de cântăreaţă, o întâlnire cu aceasta în backstage şi o poză de grup, poate fi cumpărat cu 500 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite