ADEVĂRUL CAMPIONILOR: Loeb, un campion fără adversari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADEVĂRUL CAMPIONILOR: Loeb, un campion fără adversari
ADEVĂRUL CAMPIONILOR: Loeb, un campion fără adversari

Dacă ar fi să stabilesc o ierarhie a celor mai buni piloţi cred că Mikko Hirvonen şi Marcus Gronholm ar fi la egalitate pe primul loc.

Apoi ar veni ceilalţi. O să mă întrebaţi, dar bine, unde este Sebastien Loeb? Îl trecem la ceilalţi? Nu. Loeb este deasupra tuturor.

Doar vorbim de piloţi nu de superoameni. Loeb este o întrupare a condiţiei fizice şi psihice duse la perfecţiune. Faptul că a fost gimnast l-a ajutat să dobândească un simţ extraordinar al echilibrului şi o tărie psihică de fier. La toate acestea se adaugă o ştiinţă a dozării efortului şi a dozării maşinii. Veţi spune că victoria la un punct în faţa lui Hirvonen a însemnat un sezon strâns şi spectaculos. Greşit. Loeb a forţat exact atât cât a fost nevoie.

Este genul de pilot care dacă ar concura cu Citroën-ul său WRC împotriva unor Trabanturi, ar câştiga doar la 30 de secunde. Atât cât e nevoie pentru victorie. Sincer cred că face rău campionatului mondial şi îşi face rău şi lui însuşi. L-aş lua cu forţa şi l-aş muta la o echipă mică. Ar câştiga cu siguranţă dar am avea mai mult spectacol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite