S-a schimbat modificarea: Zilele Cetăţii se amână doar cu o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia în centrul oraşului va fi închisă începând din seara zilei de miercuri, 1 august
Circulaţia în centrul oraşului va fi închisă începând din seara zilei de miercuri, 1 august

Conducerea Primăriei Municipiului Zalău a revenit asupra deciziei de a amâna cu două săptămâni desfăşurarea Zilelor Cetăţii şi a Festivalului Berii, programate iniţial pentru 29 iulie, hotărând ca decalajul cauzat de organizarea referendumului să fie de numai o săptămână.

Zilele Cetăţii şi Festivalul Berii nu vor mai fi amânate pentru perioada 9 – 12 august, aşa cum se anunţase luni, ci se vor desfăşura în zilele de 2, 3, 4 şi 5 august. Decizia noii modificări a fost luată ieri, marţi, 10 iulie, după ce conducerea Primăriei Zalău a constatat că în 9 – 12 august cele două evenimente de la Zalău s-ar suprapune cu un altul – Festivalul „Ecouri Meseşene”, organizat de Consiliul Judeţean şi Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi care va avea anul acesta o participare internaţională.


Potrivit informaţiilor primite de la viceprimarul Daniela Coţa, s-a reuşit şi de această dată să nu se perturbe programul manifestărilor. „Singura modificare este că în locul lui Petrică Mâţu Stoian va veni Margareta Clipa”, a precizat reprezentantul primăriei.


Programul pe zile a sărbătorilor de la Zalău


Din informaţiile primite de la organizator, firma SC Events Management Company SRL din Iaşi, joi, 2 august, este programată o seară cu concursuri de karaoke, trupe locale şi animaţie la scenă.


Vineri, pe scena evenimentului vor urca tinerii artişti de la Palatul Copiilor, seara fiind încheiată de un concert al trupei HiQ.
Ziua de sâmbătă are în program muzică populară, dar şi recitaluri susţinute de trupele Bandidos şi Fără Zahăr.
Duminică, 5 august, este programată o nouă seară de folclor, încheiată cu recitalurile susţinute de Sava Negrean Brudaşcu şi Margareta Clipa.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite