O zălăuancă a fost găsită moartă în propriul apartament. Zăcea fără suflare de cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neîsufleţit al unei femei de 75 de ani, din municipiul Zalău, a fost descoperit ieri de pompierii miltari în locuinţa acesteia. Solicitaţi să intervină pentru a debloca uşa apartamentului, pompierii au descoperit cadavrul femeii.

Alertaţi că femeia nu mai răspunde la telefon de cinci zile, nişte persoane care o cunoşteau pe vârstnică au apelat  aseară numărul de urgenţă 112 solicitând intervenţia pompierilor militari ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU „Porolissum” Sălaj, ieri după amiază, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat pentru deblocarea unei uşi a unui imobil situiat pe Aleea Tineretului din municipiul Zalău. „Pompierii militari au pătruns în apartament şi au găsit proprietara de 75 de ani decedată. Apelul a fost dat de către nişte persoane care trebuiau să se întâlnească cu bâtrâna şi au fost alertaţi că aceasta nu mai răspunse la telefon de cinci zile”, a precizat Jacodi.

În decurs de o săptămână, pompierii militari ai ISU Sălaj au avut de a face cu încă trei astfel de cazuri, deblocări de uşi, în urma cărora au găsit în locuinţe persoane decedate, trei bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 63 şi 57 de ani, toţi din municipiul Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite