Neatenţia la volan a provocat accidentarea gravă a unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a  derapat şi a ajuns cu maşina în şanţ
Şoferul a derapat şi a ajuns cu maşina în şanţ

Detaşamentul de pompieri Zalău din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de  Urgenţă  „Porolissum” al judeţului Sălaj a intervenit azi dimineaţă, cu un echipaj pentru descarcerare la un accident de circulaţie, pe drumul european 81 la kilometrul 121 pe raza localităţii Bobota.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj, accidentul a avut loc azi dimineaţă în jurul orei 06,00, când conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 45 de ani a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani dinlocalitatea Acâş  a reuşit să iasă  din autoturism, iar ajunşi la faţa locului, pompierii militari au deconectat doar bateria  pentru evitarea unui incendiu.

 În urma accidentului, băbatul  a fost transportat  de urgenţă la Spitalul Judeţean. Codruţa Puşcaş, purtător de cuvânt al  Spitalului Judeţean a declarat că barbatul prezenta fractură occipitală stângă şi plagă contuză temporar parietală. Acesta este stabil hemodinamic şi  este supus investigaţiilor medicale. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite