"Varianta de lucru a PDL nu este invalidarea referendumului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PDL Sălaj
PDL Sălaj

Liderii organizaţiei PDL Sălaj au anunţat astăzi, 12 iulie, într-o conferinţă de presă, că vor cere "sălăjenilor cinstiţi" să iasă la vot în 29 iulie, contrar ideii propagate în unele medii potrivit căreia democrat - liberalii ar putea boicota referendumul pentru demiterea preşedintelui prin îndemnarea electoratului să nu se prezinte la urne.

"Nu vom adopta soluţia ruşinoasă, aceea de a cere electoratului nostru să nu iasă la vot. Vom cere tututor sălăjenilor cinstiţi să vină la referendum, să susţină principiile statului de drept, să apere Constituţia", a declarat deputatul Lucian Bode, preşedintele organizaţiei judeţene al PDL, adăugând că el crede că "sunt mult mai mulţi sălăjeni cinstiţi decât sălăjeni care se regăsesc în politica motanului Felix".

Ideea a fost reluată şi de preşedintele organizaţiei municipale a partidului, Claudiu Bîrsan, care a subliniat că "varianta de lucru a PDL nu este invalidarea referendumului, ci câştigarea şi validarea lui".

Bode a mai spus că PDL îi va informa pe sălăjeni, în campania pentru referendum, cu privire la "toate loviturile date statului de drept în ultimele două săptămâni".




Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite