Nu rata, mâine, povestea dascălului de pe locul III din campania „Profesorii cu care Zalăul se mândreşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Profesorii cu care Zalăul se mândreşte” a ajuns la specialistul de pe locul III. Pe zalau.adevarul.ro veţi putea citi de mâine dimineaţă povestea de viaţă a unui respectat profesor din Zalău.

Acesta a reuşit să adune atât voturi de la cititori, cât şi aprecierile unui juriu de specialitate format din oameni care îi cunosc competenţa şi caracterul.

Povestea profesorului de pe locul III începe, într-o familie de oameni simpli. A muncit pentru tot ceea ce este astăzi şi a reuşit să ajungă un nume în  domeniul său. Este un profesor de o notorietate  cunoscut  în judeţ, la nivel naţional dar şi  peste hotare. Află despre cine este vorba ,  luni,  6 februarie, pe zalau.adevarul.ro.

Criteriile care au stat la baza campaniei au fost:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?" A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite