Danezii caută medici. Oferă salarii fabuloase. Vezi aici oferta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salariul unui medic radiolog este în Danemarca de 93.000 de euro pe an
Salariul unui medic radiolog este în Danemarca de 93.000 de euro pe an

Două clinici din Danemarca sunt în căutare de medici specialişti în patologie şi radiologie prin reţeaua EURES. Oferă contracte pe perioadă nelimitată şi salarii de-a dreptul fabuloase, cel puţin raportate la cele din România.

Clinica de Patologie, Laboratory Centre, din Sonderborg, un spital din Sudul Jutlandei, caută un medic patolog, care să lucreze într-o unitate specială de diagnoză şi cercetare, cu accent pe diagnostice integrate, inclusiv patologie moleculară. Angajatorul cere ca medicul să fie specializat în morfologie integrată, imunohisto/cytochemistry sau patologie moleculară cu experienţă în domeniu şi să ştie limba engleză foarte bine. El va face parte dintr-o echipă multidisciplinară de diagnostic, cu accent pe principalele categorii de cancer: de sân, de plămân, de vezică biliară, prostată, cancer colorectal, metastaze, cancer de piele etc.

Salariul va fi conform contractului colectiv în domeniu, adică între 6.000 şi 8.000 de euro brut lunar în primele luni, când se participă şi la cursuri gratuite de limba daneză, salariu care se majorează, ulterior, în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie. Angajatorul mai oferă asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor (obţinerea autorizaţiei daneze pentru medic specialist, permis de şedere etc.), la găsirea unui loc de muncă pentru soţ sau soţie, găsirea unei şcoli pentru copii.

Cei interesaţi trebuie să aplice pentru acest post până cel târziu în 6 iulie (data limită), pe adresa Bjarne.Nielsen@shs.regionsyddanmark.dk. Trebuie precizat subiectul mailului: Application, pathologist consultant. Aplicaţia întocmită în engleză va cuprinde: CV, scrisoare de intenţie; copia certificatului medical de specialitate. Se trimite şi cazierul judiciar original, scanat. Mai multe informaţii pot fi obţinute de la dl. Bjarne Nielsen, şef de clinică, tel +45 7418 2625 sau +45 2133 7908.

Salarii de 93.000 de euro pe an pentru radiologi

Un alt spital danez caută prin reţeaua EURES trei medici spcialişti radiologi. Este vorba despre Spitalul Regiunii de Sud, Aabenraa şi Sonderborg. Se cere experienţă în domeniu şi cunoaşterea limbii engleze sau germane. Se oferă, în schimb, un salariu de 93.000 de euro pe an, plus bonusuri. De asemenea, angajatorul oferă cursuri gratuite de limba daneză înainte de începerea muncii în spital, precum şi asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor (obţinerea autorizaţiei daneze pentru medic specialist, permis de şedere) şi mentorat profesional şi social. Şi aici, contractele se încheie pe perioadă nedeterminată, la un program de lucru de 37 de ore pe săptămână.

Cei interesaţi trebuie să trimită aplicaţia până pe 27 iulie, pe adresa susanne.elkjaer@shs.regionsyddanmark.dk, cu subiectul "Application, Radiologist". Aplicaţia întocmită în engleză sau germană va cuprinde: CV, scrisoare de intenţie; copia certificatului medical de specialitate. Se trimite şi cazierul judiciar original, scanat. Pentru alte informaţii, sunaţi la dl.Jens Bonde Petersen, Clinic Manager, tel +45 23 65 86 82 sau la dl.Harro Bitterling, Clinic manager, +45 21 45 22 59.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite