Eleva din Jibou moartă după ora de sport nu văzuse niciodată marea. Joi ar fi trebuit să meargă în vacanţă la părinţi în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinela Călugăru avea 16 ani şi jumătate
Marinela Călugăru avea 16 ani şi jumătate

Destinul a fost crud cu Marinela Călugăru, tânăra de 16 ani din Jibou care a murit după ce i s-a făcut rău la ora de sport. A murit cu două zile înainte de a-şi vedea împlinit un vis, şi anume acela de a vedea, pentru prima dată în viaţă, marea.

Înainte de cumplita tragedie, tânăra îşi pregătea bagajul pentru a merge joi în vacanţă în Italia, cu sora sa mai mică, în vârstă de 12 ani, împreună cu care locuia al bunica sa din Jibou de când părinţii le plecaseră la muncă în peninsula italică. "Soţul trebuia să vină joi după ele să le ducem în Italia în vacanţă. Luni seara am vorbit cu ea şi era foarte bucuroasă. "Mami, îmi fac bagajul! Mami, de abia aştept să vină tati! Mami, ce bine a fost când era tati acasă, că atâta e de cald aici! Tati ne ducea la Someş, acuma nu ne mai duce nimeni", îmi spunea ea, iar eu i-am zis "lasă, mami, că veniţi în Italia şi vă ducem la mare", că nu a fost niciodată şi şi-a dorit foarte mult să meargă. Şi, uite, acuma nu le mai ducem”, a declarat pentru reporterul Adevărul mama Marinelei Rodica Călugăru.

Citeşte mai multe despre povestea tragică a Marinelei în ediţia de joi, 21 iunie, a ziarului Adevărul - ediţia de Transilvania.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite