Ultima strigare pentru consilierii chiulangii de la Marca şi Surduc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele două comune sălăjene este programată pentru miercuri, 27 iunie, cea de-a treia încercare de constituire a consiliilor locale, după ce la încercările precedente nu s-a prezentat numărul minim necesar de consilieri pentru întrunirea cvorumului (două treimi).

Potrivit biroului de presă al Instituţiei Prefectului, atât la Marca, cât şi la Surduc, mâine convocaţi consilierii locali pentru a treia oară, după ce la primele două convocări au răspuns prea puţini pentru a putea fi validat noile consilii locale şi a se putea alege noii viceprimari. În ambele comune, şedinţele de constituire sunt programate de la ora 10.00. Dacă nu se prezintă nici la cea de-a treia convocare, consilierii care lipsesc nemotivat de la şedinţele de constituire îşi pierd mandatele, în locul lor fiind promovaţi următorii candidaţi de pe listele partidelor respective.

Pe urmele celor două comune pare să meargă şi Bocşa, unde Consiliul Local nu s-a putut constitui din aceeaşi cauză:din lipsa de cvorum, de la şedinţă absentând consilierii UDMR. De o nouă convocare este nevoie şi la Buciumi, unde constituirea Consiliului Local a fost reprogramată pentru data de 28 iunie, ora 10.00.

Constituiri finalizate au avut loc, în ultimele două zile, la Sălăţig (viceprimar ales - Grigore Mărieş, PDL), Dobrin (Alexandru Toth, UDMR), Lozna (Alin Pocol, USL).



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite