O actriţă din New York vine să stea de vorbă cu zălăuanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ella Veres, o actriţă şi scriitoare din Zalău stabilită la New York, va fi prezentă, joi 11 august, în sala de activităţi culturale a Bibliotecii Judeţene „Ioniţă Scipione Bădescu” unde va citi o parte din opera proprie şi va împărtăşi experienţele sale profesionale de dincolo de ocean.

Zălăuanii iubitori de literatură şi dornici de cunoaştere, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi joi 11 august, începând cu ora 16,00 în Sala de activităţi a BJS Sălaj la întâlnirea cu Ella Vereş o cunoscută scriitoare şi actriţă din Zalău stabilită la New York. După cum a explicat Florica Pop, directorul BJS Sălaj, în cadrul întâlnirii, Ella Veres va citi din opera proprie şi va împărtăşi din experienţa profesională trăită în America.


Ella Veres

Şi-a început cariera ca ziaristă apoi a trecut la ficţiune. După absolvirea unui masterat în arta beletristică la Louisiana State University (2001), s-a mutat la New York unde ia parte la viaţa teatrală a oraşului, explorând căi noi de expresie personală artistică şi militează, în acelaşi timp, pentru schimbarea socială. Lucrările sale de teatru au fost prezentate pe scene precum Stage Left Studio, Manhattan Theater Source, Here Art Center, Abron Center, Cornelia Café, Bowery Poetry Club, The Moth, Barrow Theater Group, The Far Space şi Puerto Rican Traveling Theater. În 2011, a devenit cu mândrie şi cetăţean american. Pentru a sărbători evenimentul, a venit cu textele sale în Europa.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite