Cascadorie la volan. Un tânăr a sărit din maşina aflată în mişcare prin geamul lateral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul a fost testat, dar se pare că nu consumase alcool
Băiatul a fost testat, dar se pare că nu consumase alcool

Autorul periculoasei "cascadorii", neplanificate, este Vlad G., un tânăr de 22 de ani din Zalău, care, văzând că pierde controlul asupra volanului, a sărit din maşină pe geamul portierei, abandonându-l în maşina aflată în mişcare pe pasagerul din dreapta.

Evenimentul a avut loc duminică, 24 iunie, în jurul orei 01,30, pe DJ 191C, între Zalău şi Aghires. Potrivit unui buletin de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Vlad G., în vârstă de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism, iar într-o curbă la dreapta, în pantă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a sărit pe geamul portierei stânga faţă, în timp ce autoturismul se afla în mişcare. Din fericire, el a căzut pe partea carosabilă şi a scăpat cu răni uşoare. Pasagerul din dreapta a reuşit să redreseze şi să oprească autoturismul.

 Şoferul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pasagerul din maşină a declarat că şoferul s-a aruncat intenţionat pe geam.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite